Tanker om at flytte fra byen

Jamen skal I så flytte?

Annonce for Bonava

Glædelig torsdaaag! : ) Åh venner, jeg har glædet mig sådan til at fortælle mere om Åbent Hus arrangementet i Bonavas prøvebolig i Vedbæk, som vi var til i søndags. Kiggede I med på stories? NØJ vi var fan, nærmest klar til at flytte ind, haha. Prøveboligen, rækkehuset på 160 kvm i 3 etager var TOP lækkert. Lyst, dejlige rum med god plads, smukt køkken, to tagterrasser og 3 toiletter (!). Som min kære mand fik sagt “Det er bare fedt, sådan at flytte ind i noget helt nyt”. Og jeg er enig. Omend loftet ikke kan måle sig med vores nuværende med original stuk, hah, så er det godt nok fristende at flytte ind i noget, der er så lækkert og nyt – og tænk, ingen knirkende gulve – # 1 irritationsmoment, når man har puttet baby og skal snige sig ud af værelset, er det ikke sandt? ; )

Selvom nabolaget delvist stadig var en byggeplads, kunne man snildt forestille sig hvordan det bliver.
Og så var der jo bare grønt, så langt som øjet rakte. Noget ganske andet end her på Frederiksberg. Der var luft og plads og Saxo gav sig til at lege udendørs med det samme. Børn og udendørsliv – et match made in heaven. Bonava kommer fx også til at opføre en “aktivitetsti”, prøv at tjek det ud på Youtube her. Det ser sgu da dejligt ud! Her måtte mine børn gerne lege.

Til jer der ikke fik læst mit sidste post her, så lad mig lige opdatere jer: Bonava er førende inden for boligudvikling og fokuserer på at skabe nye, trygge og familievenlige nabolag. De bygger boliger som er tæt på naturen og i gåafstand til skoler. Det er såkaldte projektboliger hvor man køber, inden boligen er opført – det kan mærkes priserne på boligen og derfor er det som regel også en fin investering.

På hjemuren rundede vi lige stranden i Vedbæk. Den ligger 2 minutter fra nabolaget og jeg så os selv gå hyggelige aften-ture dernede, sommer som vinter. Vi nåede ikke forbi Vedbæks skole, men den ligger også kun 5 minutter fra boligerne, så det bliver jo ikke meget nemmere.

Seriiiiøøøst. Vi kunne godt, kunne vi!

Men hvad så? Skal vi flytte? Jeg tror jeg har modtaget omkring 100 DM på Instagram ala “flytter I virkelig”?
Men som jeg også skrev i mit sidste post, skulle vi altså bare op og kigge og lade os inspirere. Og det blev vi. Men nej, vi flytter ikke. For nu bliver vi boende på Frederiksberg. Vi er stadig hooked på at flytte nordpå en dag og vi vil oprigtigt gerne tættere på grønt og hav. Jeg craver det helt vildt. Men vi er ikke helt klar. Måske når Sax skal i skole om to år? Måske det giver mening der. For nu slipper skønne Frederiksberg ikke for os <3

Husk at Bonava løbende holder Åbent Hus arrangementer i deres forskellige nabolag. I kan tilmelde jer lige her hvis I er nysgerrige : )

Pssssst: Bonava giver en ret fin rabat, hvis man vælger at flytte ind i 2018! Værd at tage med, ikke?

Og hermed lidt billeder fra prøveboligen:

^^^ Fint future børneværelse

^^^ Et lille overblik over Vedbæk Park

^^^ Stadig en byggeplads

^^^ Saxo i færd med at presse æbler til juice. Vældig idyllisk.

Voila

^^^ Bonava bussen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om at flytte fra byen