Bye bye babystadie

Microblading bryn: Dag 2

^^^ Sådan ser brynene ud her dagen efter. De er meget mørke, men jeg eeelsker dem allerede SÅ meget, haha. allerede om et par dage vil de blive lysere.

I går var det eeeendelig tid til lidt tiltrængt mor-forkælelse – noget der i den grad er blevet nedprioriteret siden jeg blev gravid med Isolde for snart 2 år siden.
Virkelig længe har jeg sukket efter behandlingen “microblading”, som hører ind under semi-permanent makeup. Med microblading kan der laves naturlige og meget fine hårstrå med en manuel pen, så hvis du mangler hår eller vil ændre på faconen af dine bryn, er det en god behandling for dig.

Min egen “bryn-historie” er at jeg egentlig har ret meget bryn og en fin bredde, men der er noget med formen, der har irriteret mig. De er heller ikke helt lange nok og mangler lidt hår i begge ender. Ja og så er de fra naturens side vældig lyse. Derfor har jeg de sidste mange mange år hjemmefarvet dem og tegnet dem op med en blyant. Det har været fint, men det har også tage tid, tid jeg hellere ville bruge på noget andet, really. Så da jeg fik øjnene op for at microblading fandtes, vidste jeg med det samme at det her var behandlingen for mig. Vidste også at det selvfølgelig var super dygtige Line fra Aglaia klinikken på Østerbro, der skulle lave det på mig. Line har for nogle år tilbage lavet nogle filler-behandlinger på mig, og hun er rent ud sagt bare pisse dygtig til det hun gør. Og så er hun så sød. Så det var en no-brainer <3

Her får I lige et før/efter billede fra i går. Jeg er simpelthen SÅ tilfreds med resultatet og glæder mig over at skulle vågne op hver morgen med flotte, velformede bryn. TAK Line <3

Jeg har fået mange spørgsmål til mine stories, så her har jeg lige samlet dem der er gået igen:

Hvor lang tid holder det? Mellem 2-5 år

Aftager farven? Ja farven vil gradvis aftage. Mine er meget mørke lige nu, men allerede om nogle dage skulle de gerne blive lysere

Gør det ondt? Ja, en lille smule. Men ikke noget du ikke kan være i, synes jeg.

Hvad koster det? Det koster ca. 5000 kr og her er inkluderet 2 x optegninger

Hvor fik du det lavet? Hos Line fra Aglaia Klinikken. Læs mere her.

 

8 kommentarer

 • Lisbeth

  Uhh, jeg er lidt ambivalent omkring det. Jeg fik lavet mine vipper på et tidspunkt – og det blev altså lidt mærkeligt, at det lignede, jeg altid havde mascara på.

  Jeg kan godt lide fornemmelsen af, at min ansigt er helt rent og så kan jeg vælge, nu har jeg lyst til at gøre noget ud af det og tage make up på. Giver det mening? Det sagt synes jeg, dit resultat er blevet rigtig pænt.

  Jeg så neohippie kommenterede på det i sin storie på instagram – hvordan havde du det med det? Der var jo ikke noget ondt i det, men jeg blev lidt stødt på dine vegne. Lidt fjollet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja, det giver god mening, det kan jeg sagtens forstå : )

   Hihi hvor er du sød. Jeg tog slet ikke på vej. Skrev til hende at hun var skør kugle og så grinede vi lidt af det. Fik en hel masse nye følgere, så får min skyld må hun gerne nævne mig en anden gang, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hej Emili. Hvor er de flotte dine bryn! Jeg har selv meget lyse bryn, nærmest hvidlige. Har tit tænkt hvordan det fungerer med microblading om det mest farver huden eller også selve øjenbrynshårene permanent?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tænk det må jeg lige vende tilbage med : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Hej igen. Altså brynene bliver ikke farvede, men de vil syne mørkere pga farven i huden.

   Og hos Line har de i øvrigt mange farver at vælge imellem – også til de helt lyse : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   Ok. Tak for svar! 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Det er så fint! Og det er ret imponerende, at det rent faktisk ligner hår så meget som det gør.
  Har du fået restylane under øjnene, efter du fik der første gang for.. ja, snart mange år siden – eller klarer makeuppen det for dig nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Nej det har jeg ikke. Synes egentlig ikke jeg har haft behovet for det siden, selvom det jo i princippet for længst skulle være væk : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye bye babystadie