Tanker om flere børn

På det seneste #9

– Har hele huset været ramt af forkølelse. But why altså! Nu gik det lige så godt. Henover sommeren har der absolut ingenting været. Nu står den på kronisk snot til den mindste og igen igen en masse øre-pilleri, hvilket højst sandsynligt betyder væske ved ørene. Great, not og hej efterår!

– Har vi sgu købt en bil (!) jeg ved godt jeg sagde, at vi nok tog et år uden bil, nu hvor vi er heldige at kunne låne mine forældres så meget som vi vil. Men så skete der det, at vi fik et godt tilbud. Og nu har vi vores helt egen. En stationcar med masser af plads. Mere familie-venligt bliver det vist ikke. Hah.

-Har jeg shoppet vinterjakke (minus pelsen) til den lille mus. Og nu overvejer jeg, om hun skal have en flyverdragt også? Det kan jeg ikke lige greje. Har I købt flyverdragt til jeres et-årige? Ender nok med at købe en, men tænker det er begrænset hvor meget den bliver brugt. Hmm.

– Har jeg drukket absurde mængder soya-kakao. Jeg er bare helt afhængig. Det var en af mine helt store cravings under graviditeten. Men jeg er bestemt ikke gravid nu. Hmm.

– Har vi været i Zoo. Og jeg tror aldrig jeg har været så tæt på girafferne før. De stod indenfor og vi var helt alene derinde sammen med dem. Kunne have rørt dem, aet dem på næsen, men tænkte at det var en dårlig idé. Men hold nu op et stort og fint dyr. Bare ærgerligt den skal bruge sine dage i Zoo. Det var vist ikke meningen til at starte med.

– Er det blevet besluttet at vi skal til åbent hus….. I en bolig….. Ved vandet! What!

– Har jeg cravet at være nær vandet. Sådan viiirkelig meget. Jeg ved ikke hvad der sker med mig? Er jeg i virkeligheden ikke så meget by-pige som jeg troede? What’s happening!!

– Er min lille skat begyndt at sige mange ord. Jeg er helt og aldeles mor-imponeret på den fjollede måde, hvor jeg klapper stort i hænderne hver gang det sker.

Hav en vidunderlig søndag allesammen <3

7 kommentarer

 • Elsker når de begynder at snakke rigtigt, og de bare ikke stopper igen haha 😀
  Men er helt tosset med den bæresele. Ser også rar ud, hvilket næsten er det vigtigste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at høre mere om boligen ved vandet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Sidste vinter købte jeg en brugt flyverdragt (han er fra januar 17) og det var en god beslutning. Men ja til sne er en flyverdragt en god investering. Jeg købte den brugt fordi min søm ikke gik endnu på det tidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vi har flyverdragt til vores på 15 mdr men hun går også og tænker alle turene på legepladsen til vinter er den jo god og til evt sne/kælketur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Vil du ikke lave et indlæg med noget inspiration til efterår/vinter sko/støvler/frakker/jakker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tænker det er rart at have, især til kælketur osv. Man kan købe mange fine brugte i den str fordi de netop ikke bliver brugt så meget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Tillykke med bilen…..
  Ej bliver spændende med boligen ved vandet……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om flere børn