In (desperate) need of a change

Søndag

Når nu det ikke bliver skov og strand og at vi i stedet bliver på Frederiksberg i denne omgang, så er det heldigt, at vi omringer os med folk, der bor grønnere end os, og som altid gider have besøg, når vi savner at komme på græs. En af dem er selvfølgelig Olde, der har en kolonihave. Her bruger vi rigtig meget tid, mest om sommeren. Men efteråret kan jo bestemt også noget. Så der var vi hele dagen i går. Vi lavede en masse havearbejde og Isolde sov under æbletræet ganske uforstyrret. Lidt en anden virkelighed i dag, hvor hun sov i bilos på Gl. Kongevej og blev vækket efter 40 minutter, da en milliard motorcykler valgte at køre forbi i højt tempo (suk haha). Lige dér var jeg parat til at sælge hytten ; )
Ungerne hyggede sig så meget og var dejligt trætte da vi kom hjem. En helt perfekt lørdag.

I dag søndag har også foregået i roligt tempo. En gåtur, ned for at hente Sax, der har haft en legeaftale, lidt rengøring, tøjvask, varm kakao, that’s about it. Jeg elsker søndage!

Håber I har haft en god én xx

 

2 kommentarer

  • Helene

    Jeg synes det er så pænt med dit nye hår – meget “varmere” til dig, Thats s keeper IMO😊😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In (desperate) need of a change