Fredagshilsen

En rar tirsdag

Annonce

Glædelig tirsdag fra mig : ) Sikke mørkt her er, rigtig efterår. Det er nu helt ok lige nu. Jeg har nemlig sat mig godt til rette på bænken i vores køkken. Med en lille snack og en varm kop te. Ikke dårligt. Og jeg er helt alene i øvrigt.
C har taget Isolde med ned for at kigge på ænder her til formiddag, således at jeg, endnu engang, kan fokusere på lidt arbejde. Det er så dejligt at vi kan hjælpe hinanden på den måde. Vi er et godt team synes jeg faktisk.

Og så kunne jeg jo passende vise jer….

De der for nylig er flyttet hjem til os. Nye fine møbler fra Flexa til børneværelset. Eller til der hvor man nu synes de skal stå. I vores tilfælde stuen, i hvert fald lige nu.

Både Saxo og Isolde har siddet omkring bordet på de fine stole og bænken nærmest non-stop siden vi fik det hjen.
Børnemøbler, det er ikke et must i alle hjem, men nøj hvor er det tiltrækker ungerne. Meget, meget federe for dem at sidde ved noget der passer præcis til dem. Ikke en stol, der er lidt for stor, ikke en højstol. Bare lige tilpas.

Møblerne er fra danske Flexa’s Play serie. En serie, designet af Charlotte Høncke, indeholdende alt du skal bruge til at indrette et skønt børneværelse. Senge (åh og vi drømmer om en af de fine køjesenge), lamper, opbevaring, legekøkken og ja, møblerne her. Er de ikke smukke?

Må I få den rareste tirsdag x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagshilsen