Det kan du lave med dit hjemmepassede barn og vores typiske uge:

Lørdag Zzzzz

Jeg klager sjældent over mine børns søvn, fordi jeg faktisk synes, at de sover rigtig godt. Særligt ham den store, der har sovet igennem, uden opvågninger, siden han blev et år.

Men. Lige i nat, ikke? Pyyyyyhhh…

Af uforklarlige årsager var den lille skat meget vågen natten igennem. Jeg puttede hende klokken 19.00. Hun havde 4 opvågninger inden jeg selv gik i seng. Og da klokken slog 2.30 åbnede hun sine øjne og lukkede dem ikke i før 5.30. Jeg sov selvfølgelig heller ikke. Og så op igen klokken 8.30 Pyyyh.
Det kan tælles på én hånd hvor mange gange hun har gjort det, været lysvågen midt om natten. Og det er jeg glad for, for det tager da pusten fra en, her dagen derpå. Jeg har hovedpine, føler mig svimmel, sådan lidt tømmermandsramt, selvom jeg ikke indtog så meget som en dråbe alkohol i går. Øv med øv på.

Heldigvis har dagen været fin indtil videre. Vi har været på legeplads med venner, gået en lang tur og fået frisk luft og nu sover hun i gården. Og min mand, der var ude at føjte med drengene i går, er gået ned for at hente mad til os. Saxen sov hos farmor i går og returnerer en gang i eftermiddag.

Styrke til alle os, der har haft en vågen nat i nat xx

3 kommentarer

 • Kaja

  Har haft “tømmermænd” i næsten 8 mdr nu 🤯😅 zzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine J

  I hear ya’…! En ekstra kop kaffe er også påkrævet her, hvor øjenlågene hænger en anelse efter en laaaang amme-nat med den lille på 8 uger og en 2,5 årigt der vågnede ALT for tidligt 😉
  Off topic, må jeg så spørge ind til din AP-vikle!?
  Overvejer nemlig en ny til den lille (har en stræk- og en Ellevill fastvikle liggende fra den store) og de laver jo nogle seriøst pæne nogle…!
  Men er de nemme nok at arbejde med – og også til en helt lille? Deres GSM er jo ikke helt i den lave ende…
  og hvilken størrelse har du på på billedet ovenfor? Jeg er nemlig ret træt af de laaange haler mine Ellevill har i str.6…
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Pyha det er så hårdt! Kram til dig.

   Jeg synes de er super skønne og rigtig nemme at arbejde med og vil klart anbefale – også til de helt små.

   Jeg har str 6, men har på billedet viklet den en ekstra omgang og bundet den foran, i stedet for bagved. Jeg har også et par vikler i størrelse 5, men jeg synes de bliver en lille smule for korte til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du lave med dit hjemmepassede barn og vores typiske uge: