Video: Familietur

På det seneste #20

Glædelig søndag! Sikke et vejr vi holder os for tiden, for pokker det er skønt. Og det skulle jo fortsætte lidt endnu. Perfekt her til efterårsferien, som vi lige har skudt i gang herhjemme. Jeg glæder mig sådan. Vi skal ikke lave noget særligt, bare være sammen. Være så meget ude som muligt. Et smut i Tivoli, en tur i Dyrehaven. Og så har vi lagt nogle legeaftaler ind for Saxen. Bl.a får vi en af hans gode kammerater til overnatning i morgen. Det er sgu et skønt liv han har sig. Hvem der var barn igen. Sådan kan jeg godt få det nogle gange. Eller i det mindste bare ung (yngre)?!.
Selvom jeg langt bedre kan lide mit liv nu, så er man også bare blevet så voksen, ikke? Jeg mærker det til den månedlige middag med pigerne. De fleste har fået barn nr to og det er virkelig som om, der er sket noget med os siden. Vi er bare.. trætte. Haha. Og måske også en smule mere alvorlige? Vi joker meget med at når vi rammer slutningen af trediverne og vi alle har større børn, SÅ tager vi revanche. SÅ skal vi ud og give den gas. Mamas on the loose. Tsk : )

Og nu til en omgang “På det seneste”. Når jeg ikke har tid til at opdatere jer så ofte, tænker jeg det er rart med en hurtig opsummering af hvad der er sket i mit liv. Er I enige?

På det seneste:

– Har jeg jo endelig taget mig sammen til at gå mørkere på toppen. Og jeg er simpelthen så glad for det. Også selvom folk siger at jeg ser ældre ud. Og når man er 30 er det jo ikke just dét man har lyst til, ærlig talt.

– Har jeg måtte google hvad løvfaldsommer betyder, haha

– Og nægtet at skrive det i en caption på Insta, fordi alle allerede har skrevet det. Lidt ligesom “Golden Hour”, heh.

– Har jeg hængt ud med hende her. Og hendes bedårende Elise.

– Og jeg har mødt vores gode venners lille bitte datter. Og holdt hende. Helt uden at blive skruk. Det er stort for mig, haha. Jeg prøver lidt mentalt at forberede mig selv på, at vi nok ikke skal have flere børn. Og det går godt indtil videre.

– Har jeg besøgt det nye hypede bageri, Hart på Gl. Kongevej. Det var… fedtet, men smart.

– Har amning fyldt utrolig meget i mit hovede. Så ingen amme-stop tips fra mig, sorry de damer. Jeg ender nok med at amme Isolde til hun er 6 år. I hvert fald hvis det står til hende. We’ll see.

– Synes jeg det er så smukt at det er blevet moderne at vikle sine baby. Det er så optur for babyerne.

– Har vi, efter en utrolig lang periode, hvor boligindretning intet har fyldt hos os herhjemme, atter fået lyst til at lave lidt om i hytten. Og endnu en gang har vi overvejet at male. Lysegråt/beige ish. Mon vi får rykket på det denne gang?

– Elsker vi livet med to unger, men får ikke udrettet særlig meget. Seriøst. Når de er puttet er det eneste vi orker at sidde i sofaen. Eller dvs det er det eneste JEG orker. Casper er jo blevet løbe-typen. Tsk..

– Er jeg lidt misundelig på sporty typer der løber, fordi jeg inderst inde jo godt gad det var mig

– Ved jeg at det nok skal komme someday. Når børnene ikke er helt små længere. Det er i hvert fald det jeg siger til mig selv.

– Har jeg været out and about og drukket vin. Jojo. Og det var skønt at efterlade mand og børn og for en gang skyld slippe for aftensmad klokken 17.30 og alt det. Men helt seriøst. Jeg drak ét glas bobler, ét glas rødvin og jeg havde tømmermænd dagen efter. Hvad fanden sker der? Fandme ikke fair. Det er livet i trediverne, åbenbart..

– Elsker jeg Isolde mere og mere for hver dag der går. Altså jeg har elsket hende højt lige fra hun lå i min mave. Men nøj, det kan bare noget denne her tid, hvor der sker så meget med udviklingen. Hun er den dejligste pige.

– Har jeg været lidt træt af mig selv. Kender I det at man er i en periode, hvor man hele tiden tænker frem, i stedet for freaking bare at nyde nuet. Nuet som ellers er så fantastisk. Jeg har fx tænkt tanker som, hvad skal jeg egentlig, den dag jeg ikke skal hjemmepasse længere? Fuldtidsblogger eller en kombination? Skal jeg overhovedet blogge længere? Skal vi blive i byen eller ej? osv. osv. Og det er så fjollet, for det giver bare anledning til frustration. Jeg vil blive bedre til at være i nuet. Nu. Så. Gotta go!

Holder I også efterårsferie? Hvis ja, så må I have en helt vidunderlig en ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Familietur