Søndag

Planer for oktober

Glædelig 1. oktober! Så det efterår, hva? : )

Isolde og jeg startede godt ud med en lille gåtur i morgensolen. Vi gjorde stop ved Meyers, hvor vi gik ind for at hente den obligatoriske te-bolle. Da vi kom ud stod der en ældre dame med sin hund. Isolde er i en periode i øjeblikket, hvor hun er fuldstændig tosset med hunde. Hver gang hun spotter en, nærmest råber hun “Vov vooooov”, mens hun vinker og peger. Det er altså lidt sødt. Så mens Isolde hilste på hunden, fik damen og jeg en hyggelig snak om alt muligt. Hun havde brækket hoften, heldigvis havde hun en søn, der hjalp hende meget. De havde lige været en måned på Bornholm sammen. Det larmede foran hendes vindue, håndværkere i gang med taget. Osv. Og det gjorde mig simpelthen bare i rigtig godt humør. Jeg forestillede mig hvordan jeg nok ville have misset den samtale, hvis ikke jeg var i den position som jeg nu engang er, og i stedet havde været på vej til vuggestue eller job. En god start på Oktober, som lige nu også bliver toppet ved at jeg har tid til at skrive dette, fordi Isolde sover på tredje time i klapvognen. Ja Tak! Vores nabobygning er yderst larmende, så derfor er det sjældent at hun tager de gode lure i klapvognen. Hun bliver simpelthen forstyrret. Men i dag, betyder larm tilsyneladende ingenting. Tak, den havde jeg brug for <3

Her i oktober vil jeg:

– I Tivoli med hele familien. Halloween Tivoli er et must hvert år, og dette år er ingen undtagelse.

– Drømme mig til udlandet. Jo jo, efterår i København er noget helt særligt. Men det vil jeg nu mene at efterår i syden også er. Husker I, da C og jeg var på kærestetur til Toscana for 6 år siden? Gud hvor var det en skøn ferie. Kan blive helt trist ved tanken om, at den tid aldrig kommer igen. Det der nyforelskede stadie, før børn og alt det. Ikke at jeg på nogen måde ønsker mig tilbage, men ja, er sikker på at jer med børn kan relatere ..

– Kysse min venindes pige, der er blevet født i dag! Åhh, mit hjerte smelter

– Prøve at finde et eller andet fast ugentligt hold, rytmik fx, som Isolde og jeg kan gå til, da vores nuværende stopper. Kender I til noget nær Frederiksberg, så sig endelig til.

– Gå en masse ture i naturen. Farverne er jo en fryd for øjet og det bliver kun flottere fra nu af.

– Købe uld til Isolde og Saxo, som de skal have på inderst. Pludselig giver en bomuldsbody slet ikke mening for mig at putte på Isolde. Må have uld. Nu! Det uld jeg klart har været gladest for til børnene er fra Joha. Det er måske ikke alles personlige stil, men det er bare lækkert. Og det kan vaskes på 30 grader og tørretumbles – ved ikke med jer, men for mig er det et stort plus. Og det holder bare. Har gemt lidt fra Saxo, som Isolde faktisk har på nu. Det er altså de færreste bodyer, der sådan kan gå igen på den måde, synes jeg.

– Til det her event med min mand! Børnefri, whooop whooop <3 I er også inviteret. Kom kom!

– Have optegent mine bryn hos Line! En del af farven er forsvundet, men heldigvis er der tre optegninger med i prisen, så det er perfekt.

– Forsøge at lægge flyttetankerne lidt på hylden – mere end jeg har formået i september. Bonava kampagnen jeg lavede, tændte noget i mig, i os. Men jeg skal virkelig også huske på, at jeg allerede har noget, der er rigtig rigtig godt. Et par gange er jeg, på Instagram, faldet over dette quote “Remember when you wanted what you currently have”. Og jo, det kan jeg faktisk rigtig godt huske. Så derfor. Flyttetanke-stop ; ) Men ok, det er vel også okay at drømme lidt.

– Til tandlægen for et Invisalign check up. Nu er det snart 6 måneder siden jeg færdiggjorde mit forløb, så tandlægen skal lige se, om tænderne stadig sidder hvor de skal. Hvilket jeg er ret sikker på at de gør ; )

– Have fundet den perfekte vinterjakke til mig selv (måske denne fra Filippa K? Reklame-link). Og måske en ny hue. Det er så også det eneste jeg mangler af nye vinterting, tror jeg.

– Måske vinke endegyldigt farvel til amningen. Jeg har gjort og gør mig SÅ mange tanker om det. Må lige uddybe i et indlæg, hvis I er interesserede.

– Holde en uges efterårsferie sammen med Saxo og de to andre. Selvom ferie, når man går i børnehave, ikke er obligatorisk og selvom det egentlig ikke altid lige “passer ind” i programmet, så tager vi altid alt hvad vi kan få. Jo, det kommer nok ikke bag på så mange efterhånden, men jeg synes bare det er så skide vigtigt, at lægge de pauser ind for ham. Det ville være utrolig nemt at fortælle os selv, at kammeraterne ikke kan undværes, især nu, hvor han er nået en alder, hvor han virkelig har gavn og glæde af de andre børn. Han har virkelig dannet nogle fine fine relationer med yndlingsdrengene i børnehaven. Men uanset, pauserne er vigtige! Også selvom vi ikke nødvendigvis har de store planer for den uge. Jeg glæder mig <3

6 kommentarer

 • Josefine F.

  Jeg vil også meget gerne høre dine tanker omkring ammestop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke B

  Jeg vil meget gerne høre dine tanker om ammestop.
  Tak fordi du deler dine tanker med os.
  Venlige hilsner herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Meget gerne tanker/råd om ammestop 🙂 er selv mor til en på 10 mdr som stadig ammer meget, specielt om natten, og jeg gør mig mange tanker om dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Babysalmesang i Frederiksberg Slotskirke hver tirsdag. Vi er er helt hold af hjemmegående, der har gået der i over et år. Nu er vores børn snart 2. Smukkeste tur der op og meget kompetent instruktør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej:) Det kan være, at du allerede ved det, men hver mandag kommer der en rytmikpædagog og sætter gang i det hele til Legestuen i Valby Kulturhus. Det koster en sølle 20’er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  mht rytmik: spillebillen på peder skramsgade!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag