Lørdag Zzzzz

Video: Familietur

Reklame for DSB

Nogle samarbejder er sjovere og hyggeligere end andre og dette, mellem DSB og vores lille familie, har simpelthen været så fint og skægt at lave. Et lille match made in heaven på en måde. Jeg mener, jeg har en søn på snart 5 år, og hvis I har fulgt bare lidt med, ved I nok at han elsker køretøjer som ingen anden. Herunder toge. Så da vi spurgte, om han var klar på en fridag fra børnehaven og en lille tog-tur ud i det blå, var han helt på. Da vi fortalte ham at han kunne få sin cykel med ovenikøbet, var han solgt. Haha.

Så afsted kom vi. Casper og jeg, Olde, Saxo og Isolde. Vi kørte med toget fra Dybbølsbro station til Charlottenlund station og det gik jo bare så nemt. Jeg husker ikke præcise antal minutter, men det gik stærkt. Og som bonus var Isolde glad og tilfreds hele vejen. Havde vi taget bilen er det ikke sikkert det var gået lige så smooth. Desværre er hun stadig ikke særlig begejstret for at være fastspændt i autostol, så at tage toget var bare befriende egentlig. Og jeg tror også at Casper synes det var rart, ikke at skulle bakse med at finde parkering osv.

I Charlottenlund gik vi……

…. en tur ind i Forstbotanisk Have, der for os byboer, jo føles som den vildeste naturoplevelse. Hehe. Vi slog os ned, spiste vores medbragte frokost og hilste på en meget nærgående kat, der forsøgte at lokke mad ud af os ; )

På vejen hjem snakkede vi om alt det vi havde set, og for Saxo var det klart togene, der var den største oplevelse. Jeg elsker virkelig at han stadig har en alder, hvor de mest simple ting kan begejstre ham. Åhh don’t grow up, Saxo.

Det var en virkelig fin lille tur og allerede 5 dage efter, hoppede jeg endnu en gang på toget, denne gang fra Vesterport til Lyngby, hvor jeg mødtes med søde Mette Vilstrup. Endnu en gang blev jeg faktisk overrasket over hvor nemt og hurtigt det gik.

On a sidenote så har jeg faktisk haft det rigtig svært med stationer og toge, efter jeg, en aften for maaange år siden (jeg var vist omkring de 12-13 år) fik et angstanfald på Nørreport station, der blev udløst fordi mine veninder og jeg havde taget det forkerte tog. Hele min verden væltede lige der….

Kroppen husker så vildt og jeg har virkelig brugt lang tid på at tvinge mig selv til ikke at undgå toget. Den dag i dag har jeg det heldigvis helt glimrende med dem <3

I næste uge d. 17 oktober skal vi endnu en gang på en lille tog-tur, da der i anledningen af efterårsferien (uge 42) vil være et Rasmus Klump event ml klokken 9-13 på hhv. Hovedbanegården, Valby st og Lyngby st.

På Hovedbanen, hvor vi også vil være, henter man først sit eventyrpas og derefter kan børnene hilse på Rasmus Klump og lave sine egne pandekager. Jeg tror det bliver en succes. Ses vi? : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag Zzzzz