En rar tirsdag

Videoblog: Q&A – diverse

Okay okay okay, bær over med mig her, ikke? Jeg har lavet videoblog til jer. Jeg filmede og klippede løs og indså først sent, at hallo, ingen gider da se med på en video, som er 24 minutter lang. Jeg har i hvert fald ikke tiden. Men der var det bare for sent for mig, at skulle dele den op i mindre bidder. Så men det gør jeg næste gang, promise!

Jeg er så ny i det her video-game og jeg lærer hele tiden. Uanset: Her er en videoblog hvor jeg kommer ind på nogle af de spørgsmål, som I derude stillede mig for reetttiii lang tid siden ; ) Bedre sent end aldrig, I guess..  De her spørgsmål er lidt random og jeg kommer ind på mange forskellige ting, herunder om jeg nogensinde har røget, hvordan jeg har det med min krop, hvilken uddannelse jeg har taget, hvad vi har altid har i vores køleskab osv. osv.

Enjoy og hvis I kan holde til 24 lange minutter, så er I seje <3

4 kommentarer

 • Marie

  SÅ fin video. Du virker meget meget sød <3
  Elsker indslaget med Saxo til sidst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg nød alle 24 min imens min egen 3. Mdrs baby sover 😄
  Fortæl meget gerne mere om det med kosmetiske operationer/ændringer. Jeg synes det er interessant og har selv gået i nogle overvejelser her efter andet barn men føler også det er super tabu og “hvad ville andre tænke”.

  Ellers, smid gerne flere videoer op ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er jeg godt nok glad for at høre <3

   Jeg er faktisk helt ligeglad med hvad andre eventuelt ville tænke. Alle må gerne vide, hvis jeg beslutter mig for at få fikset noget. Mit problem ligger i at jeg gerne vil undgå, at få det til at lyde som om, at det er normalen at lægge sig under kniven eller at det er noget man skal eller bør gøre, hvis ikke man lige ligner sig selv pre-baby. For det er jo de færreste der kommer ud på den anden side med helt samme hylster – og det er SÅ ok og helt normalt. Ligesom at det selvfølgelig også er ok at fikse, hvis der ikke er andre muligheder for forbedring og hvis man går og er meget utilfreds. Men det er lige en lidt svær balance i forhold til hvordan man snakker om det på en ordentligt måde. Og det går jeg og funderer lidt over i øjeblikket. Nu skal jeg også først være helt sikker på at vi ikke skal have flere babyer, hehe. Men stay tuned <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rar tirsdag