De små vrisserier i parforholdet

En lille get a way

Klokken er 20.30 søndag aften og Casper og jeg sidder i et mørkt hotelværelse med to lækre sovende unger, der snorker i hver deres seng. De er lige akkurat nu gået kolde – det kan godt være lidt svært at finde ro, når man er et fremmed sted. Og ikke desto mindre at skulle puttes lige ved siden af hinanden, haha. Altså jer der putter børnene i samme rum, oplever I ikke at de kører hinanden lidt op ved sengetid? Har lidt sværere ved at finde ro?

Anyway. Vi er taget til Sverige, Goteborg hvor jeg har et møde i morgen. Og i stedet for at jeg skulle tage alene herhen, besluttede vi at gøre en tur ud af det. Også selvom det egentlig virkede lidt besværligt sådan til at starte med. Pakke, lang biltur med lille pige, der ikke er særlig glad for at køre. Finde hotel, der også er nogenlunde børnevenligt, restaurant?

 

 

 

 

 

Men som dagen er skredet frem kan jeg mærke at det virkelig var det helt rigtige at tage afsted. Vi har kun været væk siden i morges og allerede nu føles det som en mini ferie. En lille tiltrængt get a way. Ud af hverdagstrummerummet, hvor vi trasker rundt på de samme gader på Frederiksberg dag ud og dag ind. Misforstå mig ikke – jeg elsker hverdagen, allermest. Men det er godt nok også dejligt at se noget andet. Og turen gik jo bare så fint. Begge børn sov i bilen, Saxo godt nok kun i 7 minutter haha men Isolde i knap 2 timer. Og Casper havde fart på, så det var virkelig ingen sag med den biltur.

Og hotellet er ret fantastisk med stort legerum for børn og selvom alle restauranterne her var fully booked, fandt vi os et lækkert italiensk sted, hvor alle spiste op. Og så er der badekar på værelset – altid en sikker vinder!

Og nu vil jeg så småt gøre mig klar til natten, så jeg kan få mig nogle timer på øjet og forhåbentlig være frisk og klar til i morgen.

Håber jeres søndag har været rar ❤

 

4 kommentarer

 • Signe

  Det er vist noget med vane 🙂 vores piger på 4,5 og 1,5 deler værelse og det er intet problem. Jeg tror og håber de finder tryghed i det. De vækker heller ikke hinanden om natten, hvis den ene (især den mindste) vågner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tænker du har helt ret – det er nok kun fordi de så sjældent bliver puttet sammen, at det så er alt for spændende når det en gang i mellem sker. Jeg ved også at Saxo heller ikke ville vågne af hendes eventuelle opvågninger – han sover som en sten når først han sover. Det er så vildt. Til gengæld vågner han klokken 6 om morgenen hvor hun som oftest sover til 7.30 – så det ville irritere mig hvis hun skulle begynde at vågne af ham. Men en dag vil jeg gerne at de sover sammen – hvis de vil : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når jeg er alene med børnene på 10 måneder og 4,5 år, putter jeg dem begge i soveværelset. Det går så fint! Jeg ligger hos den lille indtil han sover, og den store ligger under dynen på en madras og hører lydbog..
  Når den lille sover synger jeg en sang for den store, og så går der ikke mange minutter, før hun også sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Lyder dejligt : )

   Mine kan bare ikke lade hinanden være, de ligger og griner til hinanden og fjoller helt vild. Det er egentlig hyggeligt nok – det tager bare lige dét længere tid : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små vrisserier i parforholdet