Uld med (25%) rabat

Underholdning, putterutiner og top 3..

Annonce For Telmore Play

Glædelig torsdag til jer derude. Har I nogle dejlige planer for i dag? Vi er 100% friske igen, så vi skal en tur i legestue, Isolde og jeg. Og senere hente storebror i børnhave og så hjem og hygge, lave aftensmad, putte børn og flade ud på sofaen. Intet oprivende, men egentlig bare lige som jeg bedst kan lide det. En helt almindelig hverdag.

Men først vil jeg gerne lige tippe jer om noget, vi sætter pris på herhjemme: Underholdning til hele familien : )

Mit mobilselskab Telmore, udbyder nemlig en underholdningspakke, der hedder Telmore Play. Telmore Play er telefoni 0g data (fri tale, 30 GB data inkl. 10 GB i udlandet), samt adgang til musik, til lydbøger og serier, både når man er on the go og derhjemme. Noget for hele familien.

^^^ Lydbog på Bookmate

Man får hele 6 forskellige muligheder for underholdning, hvor vi er særligt begejstrede for tre.

Min Bio (Saxo’s favorit)
HBO (Casper’s favorit)
Tv2 Play (min favorit)
Bookmate, som lader dig læse eller lytte til alle de bøger du har lyst til.
Masser af film på C More.
Flipp
, hvor du kan læse alverdens magasiner og ugeblade.
Telmore Musik, hvor du kan streame musik.

Her er dét underholdning vi bruger mest på Telmore Play:

1. Min Bio (Appen vi bruger aller mest (primært til ungerne heh).

Saxo på snart 5 år er en helt almindelig dreng. Han elsker at bygge Lego, lege med biler, cykle stærkt og bruge sin krop – og så elsker han at stresse ned til film og tv.
Jeg har absolut intet problem ved at lade ham se tv fra tid til anden. Så længe det er med måde. Det jeg kan blive rigtig træt af er dog indholdet på de forskellige i vores TV. Ramasjang synes jeg sådan set er ok, men Sax finder desværre lidt for ofte hen på kanaler, hvor tegnefilmene foregår i alt for højt tempo, og som stresser meget mere end det gavner. Sådan har jeg det faktisk efterhånden også med fx Disney Sjov om fredagen. Mickey Mouse holder stadig, men alt det andet? Nej tak. Er det bare mig i øvrigt?

Vi er faktisk begyndt at droppe Disney Sjov helt, og i stedet sætte en film på til ham. Her har vi brugt Min Bio, som vi så har sat på fra computeren og connected til vores TV. Min Bio er genialt. Må jeg anbefale nogle virkelig gode film, der i den grad hitter når man er knap 5 år? Og sikkert også både yngre og ældre.

Bennys Badekar, Cykelmyggen og Dansemyggen, Olsen Banden og Jungledyret Hugo. Så fine små film (Olsen Banden er måske liiidt voldsom, men Saxo elsker den altså).

Bruger I Min Bio? Hvis ikke – skynd jer at hente den! Man kan også downloade filmene og serierne, så de kan bruges offline – fx til de længere køreture eller på ferier.

2. Bookmate

Ærligt, bog og magasin-læsning er ikke dét jeg gør mig mest i for tiden #lifewithkids, men faktisk har vi til Sax også gjort brug af lydbøger fra Bookmate inden sengetid, som en del af vores putterutine. Enten læser vi bog for ham, men han og vi, synes sommetider at det rart med lidt afveksling og her er lydbøger altså en virkelig dejlig ting.
Bookmate har en masse gode lydbøger til børn – både de små og de større. Saxo har været rigtig glad for bøgerne om Vitello, Villads Fra Valby og for Sigurd, der fortæller om Danmarkshistorien.

3. Tv2 Play

Casper ville have valgt HBO Nordic, men jeg knuselsker altså Tv2 Play, især for alle de geniale Klovn afsnit, som jeg har slugt råt ; ) Vi har bestemt ikke samme smag i tv, film eller serier, men heldigvis kan vi sagtens sidde med hver vores ting i sofaen når ungerne er lagt og stadig finde det hyggeligt. <3

Så jo, jeg er vældig vældig tilfreds med mit teleselskab Telmore og underholdningspakken Play med adgang til al den underholdning vi lyster. Det er perfekt.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uld med (25%) rabat