Jeg har aldrig...

Ugen der gik

Det er søndag eftermiddag og alt imens Isolde sover lur og Saxo er med onkel Wes (min lillebror) på eventyr, har jeg lige en lille stund helt for mig her foran computeren. Og jeg nyder det så meget, haha. Det er virkelig en luksus for mig at være alene. For det er jeg jo stort set aldrig.

Det har været en lidt strid uge, fordi halvdelen af os har været nede med sygdom. Den mindste på snart 15 måneder og så ham den største på 37. Selv mine forældre inde ved siden af har måtte kapitulere og ty til sofa og kleenex.
Saxo og jeg er so far gået fri, 7-9-13 og alt det der. Sygdom – selv ubetydelig virus med snot, feber og ondt, trækker bare tænder ud.

Jeg håber at den kommende uge bliver lidt mildere mod os, fingers crossed. Og hermed lidt glimt fra den seneste tid:

Lego-byen som far og Saxo har bygget. Jeg både hader og elsker den. Hader fordi den optager hele vores spisebord og stresser mit øje lidt. Elsker fordi den skaber så meget glæde og indbyder til timer af god leg. Sax – muligvis Danmarks største Lego-fan? Ikke umuligt. Han elsker at bygge og har, som I kan se, også efterhånden fået høstet sig en hel del. Og farmand er mindst lige så begejstret og har, til Saxos store glæde, gemt alt hans gamle lego fra dengang han var dreng. Ej men altså. Lego. Det er genialt. Kan anbefale alle at introducere det til deres børn : D

En lille aperol (eller to) blev det også tid til. I går, sammen med de mest fantastiske piger. Så hyggeligt.

Bedste venner på kage-café. Bertels – dem med de sindssyge cheesecakes er åbnet på Gl. Kongevej tæt ved os. Det er så farligt.

Endnu gang kom der fokus på bogen “Godnat og Sov godt”. Og jeg kunne ikke være mere glad. Jeg synes det er SÅ vigtigt. For uanset, uanset om man tyer til søvntræning, modificere, bruger nogle af metoderne på en blidere måde, hvad end man vælger at gøre – så kan det ikke være rigtigt, at vi kan have en bog på hylderne her i 2018, der har så forældet en tankegang omkring små børn og søvn. Lad os nu blive klogere. Det ér skadeligt at lade sin lille baby græde og nægte det omsorg fra kærtegn mm. But of course, guys!

Jeg tror nok jeg fik skrevet i sidste uge, at jeg aldrig havde shoppet mindre til mig selv. Hvilket også er rigtigt. Og nu tog jeg så revanche hehe. (reklame-links): Et par nye sko. Et styks vinterjakke, som jeg endnu ikke har besluttet om jeg skal beholde. Den er så blød og varm. Men ja et eller andet ved den er ikke lige i skabet. Og så er det jo dumt at beholde. Oooorker bare ikke lede efter en ny, haha, kender I det? Hvis I findet den perfekte sorte dun-jakke og tænker at den er da lige Emilie – så please send den over : D

miss Isolde og miss Elvira aka Fredes lille skat. Det er altid så dejligt at mødes med blogger-veninder, især når ens egne veninder på ingen måde gider snakke blogs og sociale medier, haha.

Med mor til tandlægen. Når man sådan er et hjemmepasset barn, er man nogle gange nødt til at komme med rundt til de lidt kedeligere ting. Såsom med mor til Invisalign check-up (det aller aller sidste i øvrigt, hurra). De fleste gange får jeg Casper til at se efter hende, hvis jeg sådan skal noget ikke-børnerelateret. Men sommetider er det ikke muligt. Og så kan man måske tænke – ej det er da slet ikke barnets behov det der – burde hun ikke lege med andre børn? Men ved I hvad? Det var så hyggelig en formiddag og hun nød opmærksomheden fra tandlægerne. Og jeg nød at have hende med og synes egentlig også at det er vigtigt at vise hende, at hverdagen, livet ikke altid er en stor fest med legestuer, remisen, svømmehallen osv.

Det lækreste lille sæt kom med posten som en gave. Shit jeg blev glad. Lige hvad min trætte hud trænger til – total forkælelse i form af økologisk rosenduftende olie, creme og balm.

En meget bred villavej, som vi altid går forbi på vej hjem fra børnehave. Lindevej hedder den vist. Her gad jeg sådan set godt slå mig ned, hvis da ikke husene der stod til 17 mil. Seriøst Frederiksbergs boligpriser, ikke? Det er insane!
Hvis I i øvrigt er forvirrede over mine ønsker til bolig og område, så bare rolig, jeg er selv meget forvirret, haha. Men ingen skal være i tvivl om at jeg elsker Frederiksberg helt op til månen… og tilbage igen ; ) Det ender sgu nok med at vi bliver her forever <3

Savner allerede trilleturene i de flotteste farver. Åh så pænt

Lykken er at overvære ens bedste barndomsveninde’s to børn lege med sine egne to børn <3

Og at have fået en ny god ven – i form af en ret skøn puddelhund. Vi skal have en hund en dag, tror jeg. Men først når ungerne er store.

6 kommentarer

 • Anne

  Hej Emilie
  Jeg har selv købt samme jakke, og jeg er ret glad for den. Den eneste hage jeg kan komme i tanke om er, at forstoffet ikke er glat. Det tvinder/strammer nogle gange lidt, fordi det ikke kan glide på tøjet under. Jeg plejer at sværge til dun, men jeg tænker at denne er praktisk med små børn, da den kan maskinvaskes. Du ved, snavsede støvler op og ned, når man løfter…. Jeg synes nu, at den er super flot til dig 😉 kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har købt en vinterfrakke fra Gestuz i sort dun. Den er PERFEKT! Lynlås i begge ender og aftagelig hætte med krave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Sikke en hyggelig uge!
  Jeg bider mærke i Isoldes fodtøj… jeg har en 11 mdr som snart står mere op end hun kravler. Sybes hun mangler nogle gode, bløde sutsko, som sidder ordentlig fast på foden med gummidutter til at stå fast på trægulvet. Det ligner Isolde har nogle gode sutsko… hvilke mærker er de? Og så mangler hun noget til ude. Men kan ikke finde ud af, hvor faste de må være, når hun ikke gå uden støtte endnu…. gode råd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er faktisk ikke sutsko, men sokker med en kraftig sål. De er disse fra MP. De er super gode synes jeg. https://luksusbaby.dk/shop/mp-cotton-slippers-2793p.html

   Det er altid så svært med sko i overgangen fra kravle til gå rigtigt. Vi er der også nu. Jeg har købt nogle bløde begynder sko til hende. Indtil videre går hun ikke særlig meget når vi er ude, så vi venter med rigtige vintersko, til behovet er der.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har aldrig...