Det kan du lave med dit hjemmepassede barn og vores typiske uge:

Ugen der gik

Hej fra søndag klokken 12 0 dut. Sax er i svømmehallen med morfar og Casper er ude for at putte Isolde = mig-tid! Halleluja!
Som jeg også skrev i mit sidste post, har min mand været lagt ned med sygdom rigtig længe og bl.a derfor er jeg altså pt virkelig i underskud af stort set alt. Heldigvis er Casper på toppen igen, så det hjælper gevaldigt på alting og jeg kan mærke at den kommende uge bliver rigtig god og bliver ugen hvor jeg genvinder mit overskud, haha. Kryds fingre!

Lidt fra ugen kommer her:

^^^ Noget der gør mig rigtig rigtig lykkelig er tid one on one med min store dreng. Som I ved var det noget af dét jeg savnede rigtig meget, da Isolde var helt lille og stadig dybt afhængig af mig. Så nu hvor hun snildt kan undvære mig nogle timer, prøver vi at snige tid ind til kun ham og jeg. Nogle gange er det bare en afhentning i børnehaven uden hun er med, andre gange, som i går lørdag, en hel formiddag sammen.

Vi startede i Planetarium hvor vi så en virkelig fin lille film, Fly Me to the moon, med 3D briller på. Et stort hit for en 5-årig. Og så ud for at spise burger. Det er vildt så afslappende det kan være at hænge ud med en på knap 5 kontra en på 15 måneder. Haha. Jeg elsker begge aldre, det gør jeg vitterligt, men ingen tvivl om, at det er langt mere stressende med de helt små størrelser ; )

^^^Vi hentede også donuts – fordi Sax er kæmpe donut-fan og jo jo, jeg kan da også meget godt lide dem, hehe.

På besøg hos Retouch Clinic. Jeg trænger til fokus på mig selv, også. Kender I det, fellow moms? Der er så mange ting jeg gerne vil. Body-sds, massage, terapi måske endda også? Og så trænger min hud til en kærlig hånd. Jeg har virkelig brug for at give mig selv lidt ekstra kærlighed, kan I mærke det, haha?
Jeg har tid i næste uge, og så må vi se hvad der skal ske. Jeg er i hvert fald i gode hænder hos Mads. Glæder mig!

^^^ En tur i Zoo. Altid lidt ambivalent for mig at være dér. Det er sgu ikke meningen at dyrene, særligt de helt store, skal sidde dér bag tremmer og glo. Pyha. Men vi fik klappet køer og heste og legepladsen er genial – og vi så den fineste solnedgang.

^^^Der er ikke meget tilbage af efteråret og det gør mig lidt trist. Nu kommer julen og dét er hyggeligt, men januar, februar og marts – lad bare de måneder gå lyn-stærkt, så vi hurtigt kan få forår. Mine sko kan fås her i øvrigt (reklame-link).

^^^ Alene på legepladsen.. Og apropos denne kommende vintertid. Når nu jeg går hjemme med mit barn og vi i øvrigt bor i en lejlighed, så har vi selvfølelig brugt byens legepladser retti retti meget. Men åhh hvor var det dog bare så meget sjovere, mens vejret var lunt og der rent faktisk var andre børn. Den anden dag var vi afsted – som de eneste. Det var sgu sådan lidt ensomt, faktisk.
Hurra for alle de indendørs tilbud til småbørn og deres forældre OG til min fantastiske gruppe af andre hjemmegående mødre.

^^^ Blomster. Jeg køber dem så sjældent – men der er noget om snakken – de bringer glæde, det gør de altså bare.

^^^ Kommende bffs! Min venindes lille skat!


^^^ Mussi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du lave med dit hjemmepassede barn og vores typiske uge: