Ugen der gik

Videoblog: Fredag, Frede-besøg og indisk

Glædelig tirsdag formiddag. Jeg skulle have været til et hyggeligt arrangement med Eva Solo og nogle dejlige damer her til morgen, men i stedet vågnede jeg op med massiv kvalme. Eller det vil sige, det startede faktisk allerede i nat. Så så så typisk! Og nej, ingen graviditet, men jeg skal da lige love for at det bringer minder frem. 4 måneders kvalme non-stop med Isolde. Pyha. Hvis jeg nogensinde skal være gravid igen, hvilket jeg ikke skal, spørger du min mand – og der skal jo ligesom to til tango <3 Så har jeg egentlig tænkt på at gå til lægen fra starten og forhøre mig om jeg ikke kan få noget kvalmestillende. Det har jeg aldrig fået, men jeg ved ikke om jeg kunne komme igennem sådan en omgang kvalme og opkasthelvede en gang til. Pyha.

Nok om sygdom. Casper havde jo allerede planlagt sin formiddag efter at skulle have Isolde, så i stedet for eventen, lagde jeg mig i sofaen og tænkte, at jeg passende kunne klippe lidt video til jer. En video fra i sidste uge. Ikke noget vildt og voldsomt, bare en ganske almindelig fredag i vores liv.

Se med hvis I har lyst og ellers må I bare have en super dejlig tirsdag. Vejret er jo mega flot <3

2 kommentarer

 • Karoline

  Tak for endnu en hyggelig video ❤️ Mit yndlingsøjeblik er Isolde, der siger “heeeej heeeej” til telefonen – hun virker så skøn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Selv tak <3 Haha ja "hej" siger hun meget. Flere 100 gange om dagen vil jeg skyde på : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik