Søndagen

December so far

Klokken er kun 19.00 her søndag aften, men jeg ligger alligevel allerede under dynen i dobbeltsengen, med snorkende skoldkoppe-ramt lille pige ved min side. Hun gik kold liggende på min mave klokken 18 – så ved man den er gal. Lille skat <3 Sax er taget på overnatning hos sin farmor og C er til koncert med drengene, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne smutte tidligt i seng.

Vi har virkelig fået en god søvnrytme med Isolde, som sover igennem hele natten og stort set aldrig vågner før klokken 08 om morgenen, men sygdom vender jo altid tingene på hovedet, og hun er virkelig generet af de kløende knopper.
Natten til i dag var derfor præget af opvågninger og en pige der ikke kunne finde ro – og dét kombineret med at jeg var til julefrokost med pigerne i går aftes og at jeg derfor kom lidt sent hjem, gjorde at jeg har været ret flad i dag. Endnu en god grund til at gå tidligt i seng. Så skal jeg bare have lagt computeren fra mig. Det bliver efter dette skriv : D

Jeg opdagede lige at det er en hel uge siden jeg sidst tjekkede ind her på domænet. Det har ikke været bevidst, men jeg kan måske godt mærke, at jeg lige har måtte tage lidt afstand. En tiltrængt lille pause. Først brugte jeg en hel del energi på at svare på kommentarer i indlægget her. Der kom mange. Og de fleste forstod hvor jeg ville hen. Men andre gjorde (som altid når det omhandler dét emne) ikke. Det kan jeg godt leve med, men det betyder nu alligevel noget for mig, i det mindste at forsøge at forklare mig så godt som muligt, især til dem, der misforstår pointen og dermed misforstår mig. Men jo, jeg er jo ikke vant til at få mere end 2-3 kommentarer per indlæg, så det krævede lidt ekstra energi fra min side af.

Og dertil kom at de sidste par uger har været (for) travle hvad angår sponsoreret indhold her og på IG. Som I sikkert allerede ved, er det ikke altid at man kan være med til at bestemme den præcise timing på samarbejder. Så nogle gange kommer det hele til at ligge lige oveni hinanden. Jeg ved ikke hvordan I har det med det, måske ser I det slet ikke, men jeg selv bliver træt, mest fordi jeg bare synes det bliver for voldsomt at se på. Annonce, annonce, annonce.
Jeg valgte derfor også i fredags at takke nej til et ellers ret fedt samarbejde og det gjorde lidt ondt, men jeg kan mærke at det var det rigtige.
Nu kommer der ikke så meget mere, et enkelt blogindlæg, to IG og nogle stories her resten af december. Det passer mig så godt. Jeg trænger til at komme lidt ned i gear. Jeg synes at december, som ellers skulle være så hyggelig, indtil nu mest bare har været travl. Og jeg forstår det ikke helt. Jeg mener – jeg går hjemme og har minimalt med faste planer. Og alligevel føles tiden så knap. Oh well.

Jeg håber at I nyder jeres december ❤

3 kommentarer

 • Anne

  Jeg er helt enig i ovenstående kommentar. Der er mange måde at lave sponsoreret indhold på, men du formår altid at gøre det på en personlig måde. Derfor tror jeg, at det er noget du tænker langt mere over, end dine følgere gør.
  Vh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Emilie. Jeg har faktisk slet ikke tænkt på det med det sponsorerede indhold. For mig er det altafgørende med de personlige kommentarer/pointer i dine indlæg, og så længe den form for indhold også er der, så ‘opdager’ jeg ikke de sponsorerede i samme grad. Giver det mening?

  Anyway – god dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagen