Zzz

Glædelig 16. december

Rigtig glædelig 3. søndag i advent, søde venner.

Der har virkelig ikke været meget tid til opdateringer på det sidste : ( Jeg har haft travlt med livet.
Det har været en lidt tough uge – skoldkopper til hende og en lille nedtur til mig over at være isoleret derhjemme, uden små venner og søde mødre at ses med. Men nu er de kopper heldigvis væk, og jeg kan mærke hvordan mit energiniveau langsomt er på vej op. I går havde vi den hyggeligste juledag med familien. Med skøjteløb, småkagebagning og hjemmelavede æbleskiver. Med juletræskøb og oppyntning, varm gløgg i koppen og høj julemusik i højtaleren. Og lige om lidt er vi på vej til endnu et julearrangement. Jeg ved at vi skal have risengrød og dét har jeg cravet siden 1. december, men på en eller anden måde ikke formået at få det lavet. Men i aften skal det være.

Den kommende uge byder på nogle fine planer. Et, for mig, spændende møde, de sædvanlige hyggelige komsammener med Isoldes legekammerater + mødre. Og så det bedste: en date night med min mand. Lad os bare være ærlige: 2018 har ikke været året hvor parforholdet har været i fokus, haha. Så vi har aftalt, at vi må tage os lidt sammen. Lægge noget kæreste-tid fast ind, for det er så let at glemme det. Og vi starter på onsdag. Yes, hvor jeg glæder mig.

Og nu til et lille kig tilbage på de to sidste uger:

^^^ Skøjteløb ved Frederiksberg have. Ej det var simpelthen SÅ sjovt. Det var Saxo’s allerførste gang på is, og han kastede sig bare ud i det. Børn er så super seje.
Og en anden ting: Jeg får altid rigtig mange spørgsmål på min vinterjakke her. Den er 2 år gammel, men fås stadig her. Den er ikke billig, til gengæld er det sådan en, der bare holder forever (og holder en super varm).

^^^ Årets juletræ…. er sgu lidt skævt og ikke særlig symmetrisk, haha. Men hvad gør det, når det dufter fantastisk.
Måske nogen af jer husker sidste år, hvor vi kom til at købe et aaaalt for stort træ, som vi var nødt til at save til i enderne? Haha. I år skulle det ikke være sådan.

^^^ Jeg har været til julefrokost med de dejligste piger. Det er så dejligt at komme lidt ud, føle sig selv, får tøsesnakket, danset og alt det der. Og tænk, jeg kom hjem efter midnat – store sager for mig. Det var en skøn aften.

^^^ Endnu en julefrokost, denne gang med den ældre generation, damerne i min familie. Vi spiste på Christiansborg slot. Lækkert lækkert smørrebrød (se lige den kartoffel-mad) – og den flotteste udsigt oveni. Og så skulle man sikkerhedstjekkes, helt som i lufthavnen, inden vi kunne gå op. Speciel og anderledes oplevelse, som jeg klart kan anbefale.

^^^ Jeg bliver altid blæst bagover af min by og al den historie København rummer. Tænk at jeg kan hoppe på cyklen og 7 minutter senere stå lige der. Det føles overvældende hver gang og jeg elsker det. Elsker København.

^^^ Jeg nappede min yndlings salat fra Sticks, Jungle Fish, med sovende baby udenfor. Hun sov i 30 minutter og jeg nåede kun lige at færdiggøre. Stress.

^^^ A-Dermas cytelium spray mod skoldkopper – den er fantastisk.

^^^ Kravle-fasen er officielt helt overstået og det har åbnet op for: Tadaaaa, kjoler! Jeg er jo selv vældig glad for kjoler, så selvfølgelig skal min datter også have kjole på. Hvis hun vil, men da hun jo endnu ikke kan sige fra eller til på det, så vælger jeg naturligvis for hende, for nu.
Men ugh det er kært med sådan en lille striksag. Elsker Fub.

^^^ To julebørn, som jeg elsker

Som en gave har jeg modtaget en masse helt vildt fine hårspænder fra Milledeux. De var nok tænkt til Isolde, men fordi hun fortsat har lidt sparsomt med hår – i hvert fald på toppen, lige der hvor man gerne sætter et spænde, haha, så har jeg kastet mig over dem i stedet. Her med julehjerte på vej til jule-tamtam.

Må I få den herligste søndag!
Jeg håber af hjertet at jeg får tid til lidt mere skriveri den kommende tid. Hvis ikke går det jo også nok. Men jeg kan godt mærke, at jeg savner det lidt. Savner lidt mere tid til mig selv. Fokus på ting der gør mig glad og alt det. Det må være et nytårsforsæt; Mere Emilie-tid i 2019 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zzz