Ugen der gik

Søndagen


Annonce for Eva Solo


Glædelig søndag aften derude. Vi har haft 20 gode venner, børn og voksne, til julehygge i dag. Det er blevet en fast tradition at vi hoster og jeg elsker det. Det er kaotisk på den yderst hyggelige måde <3

Når nu man er vært, er man jo nogle gange så heldig, at folk bringer en blomster. Eller chokolade. Og jeg fik begge ting i dag. Win!

Chokoladerne spiser jeg nu og blomsterne beundrer jeg her fra min sofa.

Jeg ret dårlig til at huske at købe blomster selv, skal jeg være helt ærlig. Jeg ved ikke, jeg kan godt blive sådan lidt fornæret, kender I det? Jeg bor i en gade hvor priserne på blomster er sky-høje og jeg kan ikke rigtig forene mig med, at langt de fleste blomster (i hvert fald når jeg passer på dem heh) holder i så kort tid. Men altså åh hvor gør det bare en glad, når de så står der og pynter så fint, ikke?

I stedet plejer jeg at gå efter blomster, der også ser pæne ud, når de tørrer. Så kan man have dem i en evighed – dét er da smart.

Og se lige en fin vase, hva? Den er fra Eva Solo, fra deres Legio Nova serie, som vi allerede ejer en del ting fra.
Bl.a disse termokopper, som jeg nyder min te fra hver morgen. Ej hvor er de gode.

Der er ikke sådan det helt store at sige om vasen, andet end at den er super super smuk og passer perfekt ind i vores hjem. Min sagde faktisk, uden at hun havde set min endnu, at hun ønskede sig vasen i julegave. Måske jeg skal forære hende den. Hun har været ganske sød i år ; )

Jeg håber jeres søndag har været dejlig?

Og hermed lidt søskende-kærlighed <3 :

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik