December so far

Zzz

Elefanthue her (reklame-link).

HAPPYYYY onsdag – eller noget. Som sagt har Isolde har fået skoldkopper. De skal jeg jo have det før eller siden de små, så det er hvad det er. Hun er ikke sådan helt vildt ramt, så det er til at holde ud, helt klart.
Men sådan nogle små knopper smitter jo uanset, så vi er pretty much lænket til hjemmet i denne uge. Ingen legestue, ingen legegruppe, ingen små venner eller søde mødre, der kigger forbi.

Og ej hvor har det været keeedeligt. For hende, men nok egentlig mest for mig. Vi er kun 5 dage inde i skoldkopperne og jeg er lige ved at gå til, haha. Jeg kan mærke hvordan jeg absolut ingen energi har. Jeg er helt doven, jeg er bleg og i går havde jeg joggingbukser på hele dagen – hvilket der jo intet galt er i, men for mig er joggingbukser bare mest lig med sygdom. Selv om søndagen, går jeg altid i bad og tager almindelig tøj på. Heh.

Jeg savner overskud lige nu. Jeg savner lunt vejr, hyggelige ture på legepladsen (uden flyverdragt, som en 15 måneder gammel pige knap kan bevæge sig i). Jeg savner mennesker omkring mig. En fyldt legestue og alle de andre søde hjemmepassende mødre.

Forhåbentlig er vi good to go i næste uge og kan genoptage vores sædvanlige uge fuld af hyggelige planer.
Nu håber vi bare ikke, at Isolde allerede har fået smittet hele legegruppen, hvilket sådan set er ret sandsynligt.

Jeg håber jeres uge er lidt mere action-packed end vores, virkelig xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December so far