For fem år siden

Ugerne der gik

Så selvom de sidste par uger har stået på sygdom og underskud herhjemme, har der selvfølgelig også været masser af dejlige stunder.
Saxo er fyldt 5 år og er blevet fejret på bedste maner. På dagen om formiddagen kom fire skønne drenge fra børnehaven på besøg og om aftenen kom den nærmeste familie til middag. Menuen stod på burger og fritter som er all time favorite hos Sax. Og i søndags havde vi så inviteret hele familien til boller og lagkage. Så hygge. 5 år, manner! Er det ikke sindssygt at jeg har en dreng på 5? Det er det vildeste og bedste i hele verden <3

^^^ Pre-massage selfie : D

Jeg har også fået gjort noget ved mit ønske om, at blive bedre til at prioritere mig-tid. Det er virkelig ikke meget tid jeg har til mig selv på sådan en dag og jeg kan meget hurtigt glemme at lægge mig-tid ind. Så det øver jeg mig på, ikke hver dag, ikke hver uge, men når jeg trænger. Og i sidste uge fik jeg endelig booket tid til den massage jeg så længe har ville have. Jeg var hos Beauty Avenue, 90 minutters massage til mig og det var lige dele tortur og skønt. Fuck det gjorde ondt. Men på en rar måde in a way. Jeg var øm i kroppen flere dage efter.

 

^^^ Jeg stornyder vores hverdagsstunder, bare hende og jeg med fuld fokus på bøgerne. Nu skrev jeg i går om hendes temperament, men ud over det er hun jo også bare den dejligste lille fis (selvfølgelig). Hun ELSKER sine bøger som hun er helt fordybet i, og så har hun det vildeste ordforråd. Det er vildt hyggeligt. Saxo sagde nærmest ikke et ord før han blev to år, sådan som jeg husker det. Der gik det så til gengæld stærkt og da han var to et halvt fik vi at vide at han var rigtig langt fremme sprogmæssigt. Det er så sjovt at se hvor i forskellige tempo børn udvikler sig – men én ting er jo sikker: De kommer alle til at kunne kravle, gå, hoppe, tale osv osv.. ; )

^^^ Jeg er ikke så aktiv herinde i øjeblikket og det er fordi der lige nu simpelthen er så mange andre ting der fylder. én ting er min helt almindelige hverdag med Isolde. Hun sover… hold nu fast.. 45 minutter max om dagen. Så sover hun til gengæld mange timer om natten, sådan typisk fra 19.30-08-30, så hun får sin søvn og jeg klager ikke. Men 45 minutter giver mig intet plads til at kunne nå at opdatere herinde. Jeg når nærmest kun lige at tisse og spise frokost, så er hun vågen igen.
Og så er jeg også begyndt at gå til hendes lure i stedet for at sætte mig op og arbejde. Altså putte hende i klapvognen og gå tur mens hun sover. Det er jeg fordi jeg er startet et online kostforløb op hos dejlige lotte Arndal. Og Lotte siger at jeg skal huske at få bevæget mig i løbet af dagen. 10.000 skridt skal jeg gå om dagen. Så det gør jeg. Jeg er én uge inde i det 12-ugers forløb og indtil videre går det faktisk helt strygende. Hep på mig, piger <3

^^^ En af de flottere dage (kom tilbage sol)!. Og Frederiksberg Have. Gad godt vide hvor mange gange jeg mon har nævnt Frederiksberg Have herinde på bloggen, haha.

^^^ Nummer et bekymring da jeg stoppede med at amme: Er det så slut med nærheden? Kan hun sove i mine arme og på mit bryst stadig, som hun har gjort ti tusind gange i sit første leveår.
Og det kunne hun. Hun finder stadig super meget tryghed lige der på mit bryst og det er vidunderligt. Vi sover nærmest i ske om natten, men har hun en opvågning tager jeg hende altid lige op til mig og jeg kan nærmest høre hvordan hendes vejrtrækning bliver tungere med det samme.

^^^ Man ved det er januar måned når man hiver sin juicer frem, haha.

 

^^^ Vores yndlingsweekendmorgener ser sådan ud: Nattøj, høj børnemusik og leg på gulvet til langt op ad formiddagen.

^^^ Lille kunstner. Jeg tror han bliver til noget meget kreativt. Kreativ skole søges!! Og helst en hvor børnene ikke møder før klokken 9! Er du derude, skole?

 

xx

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For fem år siden