Mit 2018 og et par klichéer

En anderledes nytårsaften

Lige så fantastisk vores juleaften forløb – med friske unger og masser af overskud, lige så sløj var vores nytårsaften, hah. Vi fik ikke engang champagne. Men man kan ikke få det hele, vel? ; )

Det startede egentlig dagen før, hvor mit store barn fik høj feber. Allerede der vidste vi, at vi nok var nødt til at aflyse nytårsfesten hos gode venner.
Og ja, på dagen var der ingen bedring, så vi blev hjemme, selvfølgelig. Vi handlede ind til god mad, fik pyntet lidt op og ringede til Olde og spurgte om hun ville joine os på årets sidste dag. Det gad hun heldigvis godt – og det var smadder hyggeligt.
Efter vi havde puttet børn, blev Isolde ved med at vågne op – pga larmen fra al fyrværkeriet (jeg bliver aldrig fan af fyrværkeri i øvrigt) tror jeg. Så omkring klokken 22 sagde vi hul i det, og gik i seng. Og det var så den nytårsaften : D

I dag har vi taget lidt revanche – i hvert fald hvad angår champagnen, som vi åbnede til aftensmaden. Og så har vi haft en hyggelig dag. En god lang gåtur, oprydning i skabe, lidt omrokering af værelser og så inviterede mine forældre på burger. En helt ok måde at bruge årets første dag på. Og meget rarere end dengang for to år siden hvor jeg lå brak med graviditetskvalme og havde kæmpe blues.

Jeg håber I er kommet godt ind i 2019 <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2018 og et par klichéer