Kvalitet vs kvantitet

En god start på ugen

^^^ Frakke fra Meotine her.

Glædelig snevejrsmandag! Hold da fast, den havde jeg ikke lige set komme. Havde I?

Jeg har haft en ret god start på ugen og må altså bare sige at jeg, her 21 dage inde i januar, allerede synes at jeg har været ganske god til at imødekomme mine nytårsforsæt, der primært handlede om mere mig-tid, selvforkælelse, prioritering af parforholdet og fokus på en sundere krop (det lyder virkelig ego når jeg sætter det op sådan. Jeg lover at mine børn er førsteprioritet, haha). Men ok måske det bare er sådan det forholder sig i januar? At det kører for en, at man er super motiveret. Og når man så når et par måneder længere hen, så falder man af på den? Vi får se. Men for nu nyder jeg i fulde drag og jeg synes det går forrygende.

Lørdag tog vi en helt spontan kæresteaften ude. Mormor tilbød at putte ungerne. Så da vi havde børstet tænder og sagt godnat, var vi dem der, hånd i hånd og fulde af forventning, smuttede ud i den bidende kulde. Jeg har allerede sagt det et par gange, jeg ved det godt, men sidder der nogen derude og overvejer om det er en god idé at slå sig sammen med familien i en bolig, eller blive naboer eller måske bare flytte tættere på hinanden: Just do it. Jeg ved godt alle familier er forskellige, men jeg kan kun sige go. Det er stadig det bedste vi har gjort. For os og for vores børn.

Vi havde den dejligste aften. De fleste af vores date nights de sidste par år har egentlig ligget på en hverdag, og selvom vi var hjemme tids nok til at man sagtens kunne nå i seng og fint arbejde næste dag, så var der alligevel et eller andet over, at gå ud sammen som par på en lørdag. Byen summede på en helt speciel måde. Stemningen var så god.

Vi spiste i øvrigt på Salon 39 på Vordroffsvej. Jeg er tit gået forbi og har altid tænkt at det var en cocktail-bar. Det er det også, men de har altså også restaurant med det lækreste franske køkken. Det var en fantastisk oplevelse, så stor anbefaling herfra.

Så jo, weekenden var god. Og min mandag her kan jeg vist heller ikke klage over. Som nævnt er jeg startet et forløb hos Lotte Arndal. Kost, motion og efterfødsel. Det er egentlig et online forløb, men nu hvor jeg bor tæt på ser Lotte gerne at jeg kommer ind og træner et par gange om ugen. Så det gør jeg. Det er lige med at finde tiden. Men Casper er jo også selvstændig, så han har heldigvis mulighed for (og lyst til) at hjælpe lidt til med Isolde. Så aftalen er nu at han tager hende én formiddag om ugen, hvor jeg så kan komme ind og give den gas. Det gjorde jeg her til morgen og det var så lækkert. Og så har hun jo en vidunderlig spa derinde, som jeg selvfølgelig lige gjorde brug af, inden jeg gik i bad og vandrede hjem i snevejret. Foruden formiddagen er planen at komme derind en eftermiddag om ugen også. Det er så fedt.

Og nu ligger jeg så her med min sovende pige i armene. Jeg synes ikke hun skulle sove middagslur i klapvognen med alt det sne, så soveværelset blev det i dag. Og det er hyggeligt. Jeg tror jeg vil lukke øjnene lidt også. Vi snakkes ved xx

2 kommentarer

 • Vi var bo 2 gader fra min mor & hendes mand, hvilket altså også er skønt for os. Min datter er 9 måneder, men hun har bare allerede det skønneste forhold til min mor, det varmer ens hjerte så meget. <3
  Jeg har også mig-tid og parforholdspleje "på programmet" her i 2019. <3

  https://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det er virkelig dejligt og en kæmpe hjælp med gode bedsteforældre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitet vs kvantitet