En anderledes nytårsaften

Forårsfornemmelser og weekend

Jeg ved ikke med jer, men jeg har fået de vildeste forårs-vibes de sidste par dage. Jo jo, det er da røv-koldt, men det er godt nok SMUKT samtidig, hva? Og stiller man sig det helt rigtige sted, i læ og med solen i ryggen, så varmer den faktisk. Wauw! Det gør mig glad i låget og fuld af forventninger til den kommende tid og det giver mig fornyet energi, hvilket er tiltrængt.

Vores juleferie går på hæld. Den har været så god, men det skal sikkert også blive ganske fint, at komme tilbage til hverdagen. C på le office, Sax i børnehaven og Isolde og jeg med vores rutiner. Ikke så meget er forandret der. Jeg overvejer at starte fast til svømning med hende – hvis jeg orker, hah. Synes svømmehaller med de helt små er en kende stressende og ville faktisk meget hellere komme der uden barn, svømme nogle baner, hoppe i boblebadet og sauna efterfølgende, luksus. Jeg gjorde det meget under graviditeten og så har der ligesom ikke rigtig været tid til det siden. Men nu skal det være. Måske en aften-svømmer en gang om ugen til mig?
Siden jeg stoppede med at amme for et par måneder siden har C og jeg jo også været helt lige gode til at putte, hvilket åbner op for at jeg trygt kan overlade ungerne til ham om aftenen og så smutte ud, hvis det er det jeg har lyst til. Og selvom jeg også elskede baby-stadiet og mor-baby symbiosen, så må jeg sige at jeg synes det er SÅ optur at være videre, være her hvor mor og far vitterligt er lige gode og dermed med ro i sindet kunne gøre ting, der gør mig glad uden for hjemmet, uden dårlig samvittighed. Ej og undskyld at jeg snakker meget om det her, men det er bare noget der fylder. Taknemmeligheden over at være lige her hvor vi er lige nu.

Og nu er det weekend, hvilket da også bare er helt skønt. Har I dejlige planer?
Jeg har sneget mig til 30 minutters skærmtid i soveværelset her lige inden spisetid, og kan høre hvordan der høres højt børnemusik, danses rundt og laves mad samtidig i køkkenet.

Og når ungerne er lagt, så tror jeg simpelthen at den står på X Factor – hvilket det lige i går gik op for mig kører igen. Altså jeg troede det var slut for altid? Oh well.. Jeg tror vi trænger til at synke ned i sofaen, slå hjernen fra og måske få os et godt grin – så X Factor er egentlig perfekt.

Resten af weekenden er fortsat uden planer, men mon ikke der dukker lidt hyggelige ting op undervejs?

Rigtig dejlig weekend til jer x

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes nytårsaften