En god start på ugen

Shopping: Forår (+breakdown)

Annonce I samarbejde med Ellos

Glædelig torsdag. Yes yes yes. Jeg er så forårskulret for tiden, hvad med jer? Det er koldt som is! Og sne (og hagl) har vi som bekendt også fået for nylig. Men lyset er der og jeg tror det er det der gør mig så glad. I går gik jeg lang tur i Frederiksberg Have, mens Isolde snorkede i vognen. Og det var altså bare SÅ smukt og solen varmede og gjorde mig nærmest lykkelig. Vildt vildt lækkert! Senere på dagen var vi igen i haven, hele familien for at kælke. Det kan man også i øvrigt, selvom der godt lige kunne have været lidt mere sne. Men kælke altså – det er et hvert barns drøm, ikke? Isolde synes også det var et hit.

På vejen hjem havde hun desværre et kæmpe breakdown igen. Så nu er det sket to gange indenfor de sidste 10 dage. Sidste gang var også efter vi havde været i Frederiksberg Have. Jeg ved næsten ikke om jeg tør komme derop mere, haha. Ej men det er bare slet ikke sjovt. Lille mus, helt ulykkelig over.. ja, ingenting? I hvert fald noget der ikke er gennemskueligt for os voksne. Og fuldkommen utrøstelig. Intet hjælper. Ikke at tage hende på armen, ikke at tilbyde lækre snack, ikke at aflede, synge, sige stop, kramme, stoppe op og sætte os ned. Hun græder højt lige indtil vi når vores opgang. Og jeg ved godt det sikkert er helt normal småbørns-adfærd (jeg har bare ikke prøvet det før), men jeg kan selvfølgelig ikke lade være at tænke over, hvad det er der trigger hende sådan. Som sagt er hun verdens sødeste og hyggeligste lille skat når vi er hjemme, i legestue eller andre steder hvor vi indenfor. Hun er generelt mild – selvom jeg godt ved at jeg har sagt mange gange at hun er bestemt. Det er hun også, men på en sød måde, hvis det giver mening? Hun kunne aldrig finde på at slå et andet barn og hun er heller ikke en af dem, der ikke vil dele og siger MIN til alt og alle (ikke at der er noget galt med det, det ved jeg også godt er normalt). Der er absolut ingenting med hende derudover. Måske synes hun bare at kulden er noget møg? Jeg tror vi tager en periode med indendørs aktiviteter. Og nok om det for nu <3

Anyway, jeg har altså de vildeste forårsfornemmelser og får sådan lyst til at rydde op og rydde ud, give det gamle videre og investere i nyt. Ikke meget, men lidt. Lidt men godt.

Jeg har fundet lidt fine nyheder på gode gamle Ellos som jeg synes I skulle se:

1. Tørklæde. Armen altså. Kan I ikke se det for jer? Mig kommende cyklende med kjole og sådan fint lille et om halsen?

2. Jeg har en ting for klassiske items. Og en hvid skjorte skal man ligesom ha’ i garderoben, ikke? Jeg vil bruge den over jeans eller mine lædernederdele

3. Grå sweatshirt. Til afslapning, eller træning eller til lige hvad man har lyst til : )

4. Tern, lyserød, kjole. What’s not to like. Mega fin forårssag.

5. Taske. Jeg er super konservativ med mine tasker. De skal bare være sorte helst. Den her er virkelig fin synes jeg.

6. Bukser. Jeg kunne egentlig godt tæmke mig at gøre mig mere i bukser. Min mand eeeeelsker når jeg har bukser på (wonder why ; ) Og de her synes jeg er vildt seje. Forestiller mig at jeg vil føle mig lidt sporty i dem også. Ikke dårligt.

7. Lyserød strik.  Bare lækker.

8. Jeans. Slim, højtaljede og fås i mange lækre farver. Ja tak.

Klik HER for at finde alle ovenstående og items + mange flere fine Ellos Nyheder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god start på ugen