Status på hjemmepasning: 1,5 år

De seneste uger

Hej fra søndag eftermiddag, hvor vi heldigvis er i bedring herhjemme, selvom jeg ikke ved om jeg overhovedet tør skrive det? Lad os derfor lynhurtigt gå videre til et kig på lidt gode glimt fra den seneste tid. For der har været lidt, selvom det ikke er meget. Det meste af tiden har vi brugt i vores kølige soveværelse.

Vi har simpelthen fået forårsfornemmelser her i huset, hvad med jer? Og det kræver nyt fodtøj til børnene åbenbart. Begge er vokset helt ud af alt andet end deres vinterstøvler. Så nu skulle det være: Matchende sneaks, haha. Og de har siddet på fødderne – også indendørs, non stop siden. Kom bare an forår.

Min nye obsession, tror jeg godt man kan kalde det. Poke bowl med rejer, alverdens lækre grønt på en bund af blomkåls’ris’. Øj det er godt. Jeg køber en stor, for så er der både nok til frokost og aftensmad.

En hurtig tur til Torvehallerne fredag aften med min mand. Han har leveret keramik til et nyåbnet sted, der laver de lækreste blinis, så vi skulle lige lure, smage og ønske tillykke. Vi gik derhen og hjem igen og følte begge en vild lykke over at bo i byen og kunne være spontane på den måde man kan her. Jeg bliver ved med at forundres over den mand, hans drive og den måde han altid bare får ting til at ske – på en meget naturlig måde. Jeg forstår det ikke. Det gør han heller ikke altid selv, haha. Men han er så dygtig. Og skide god med mennesker og relationer, og det har jo nok også en hel del at sige i sådan en business. En stolt kone, jo jo.

Torsdag aften var der dømt Børnefest i Saxos børnehave. Han havde glædet sig i uger. Taget fint tøj på, butterfly og det hele. Lidt af fars parfume blev det endda også til, haha. Afleverede ham klokken 18 og klokken 20 hentede jeg en meget svedig dreng, der var i fuld gang med at danse det bedste han kunne med de sødeste små venner. Han gik i seng, nej faldt faktisk omkuld, helt lykkelig den aften og snakker stadig om festen.
Lige så meget som jeg måske nok har det lidt køligt omkring vuggestue og de helt små, lige så varmt har jeg det med børnehave og det, det for os kan. Jeg tænker ikke at børnehave er et must for et barn og slet ikke 5 dage om ugen. Men faktum er jo bare at det i dagens Danmark er 98% (mener jeg)? af alle børn der går i børnehave. Og så er det altså ikke let at finde venner at lege med hjemme. Så jo, børnehave er på en måde et must her og rigtig god til venskaberne. Jeg ville ikke være mine børn det foruden.

Hvis man må være rigtig streng og fremhæve lidt positivt i dette crazy sygdomsforløb, så vil jeg nævne søvnen. Isolde sov lur a 4 timer de fleste dage og jeg lå lige ved hendes side og det var altså ret så hyggeligt nu det skulle være. Jeg er i øvrigt stadig så glad for min smukke halskæde lavet af Julie Carl.

Reklame: Et hurtigt besøg indenom Retouch Clinic og søde Mads. Jeg er i gang med “hudfornyelse” med laser, der skal komme karsprængninger og solskadet hud i mit ansigt til livs. Og så fyldte vi også liiidt i læberne, bare en lille bitte smule. Restylane altså. Mads er så dygtig til det og jeg synes selv det gør en kæmpe positiv forskel.

 

Sushi lørdag aften i dynerne. Bemærk Pyjamas-heltene sengetøjet. Jeg elsker lidt hvordan man med babyer og helt små børn stadig går op i de neutrale farver, og man gider helst ikke for meget print, alt det der. Og når så ungerne når en vis alder, så bliver man fuldstændig ligeglad. Vi kører Cars sokker, Ninjago printede t’shirts og ja, pyjamasheltene sengetøj. Haha. Og det er skønt.

Fortsat rigtig rar søndag. Jeg håber I har haft en god en <3 Vi snakkes snart x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på hjemmepasning: 1,5 år