Vegansk bolognese: Lækker og nem børnevenlig aftensmad

Glædelig fredag


Glædelig fredag med solskin på!

Jeg har haft nogle vildt dejlige dage i denne uge, hvor jeg, på trods af tanker der fylder, har formået at lægge det hele lidt væk og bare være og nyde.

I går tog jeg en tur i ZOO med ungerne og min søster. Vi var der det meste af dagen og begge børn hyggede sig gevaldigt. Min tlf fortalte mig senere at vi havde gået over 15.000 skridt og det er jo til at klare, men for en 5 årig er det da ekstra godt klaret, synes jeg. De var da også fuldstændig færdige da vi kom hjem og faldt i søvn langt hurtigere end normalt.

Det er, som jeg også har sagt før, alt for fedt det her med at kunne tage begge børn med på tur til et sted de begge to synes er lige fedt. Det glædede jeg mig sådan til da Isolde var baby. Og nu er vi her og det er bare lige så lækkert som jeg forestillede mig.

Hjemme ventede Casper med stenbidderrogn og kold sancerre. Armen, det var da vist en torsdag man ikke kunne klage over.

I dag er det fredag. Vi har været på legeplads og på biblioteket og nu venter vi sådan set bare på at drengene kommer hjem, så vi kan smutte hjem til vores venner, som laver aftensmad til os.
I morgen går turen til Sverige og jeg glæder mig, jo jeg gør ; )

Jeg håber I får en dejlig weekend x

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk bolognese: Lækker og nem børnevenlig aftensmad