Behind the scenes

Hjemvendt

… Efter en helt vildt dejlig overnatning i Sverige.

Jeg var lidt nervøs for om jeg nu kunne nyde det 100%. Men det kunne jeg, virkelig. At jeg troede jeg skulle vågne op udhvilet, fordi: ingen børn, og jeg så sov mega dårligt er en anden ting, haha! – jeg sover åbenbart bare allerbedst, når jeg bliver sparket i ryggen af en halvenårig.

Men altså. Det var så dejligt at komme lidt væk. Få talt sammen, gået nogle lange ture ved vandet, grinet og hygget over middag med god vin. Det var helt perfekt.

Og mormor og morfar havde holdt skansen og hygget med ungerne – der havde ingenting været. Så alt i alt: Succes! Dejligt for børnene og dejligt at vi voksne igen kan gøre sådan noget her sammen. Lidt ligesom i gamle dage. Det giver lidt ekstra overskud på kontoen.

Nu skal der lægges lidt planer for ugen. Fastelavnsfest i morgen i børnehaven, og jeg kan ikke finde Saxo’s kostume?! Tirsdag får jeg alle pigerne over til middag – jeg aner ikke hvad jeg skal lave af mad? Et par kampagner skal forberedes og så alt det sædvanlige elskede trummerum, som jeg faktisk er ret meget fan af lige nu <3

Forsat god søndag til jer x

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes