På det seneste

Når tiden arbejder for en

Så blev det sørme fredag endnu en gang. Var det da ikke lige mandag?

Oh well. Vi startede vores dag ud rigtig godt med legepladsbesøg og derefter kig på ænder i Ørstedsparken. Det var mildt i vejret og som vi gik rundt i parken fik jeg den vildeste forårsfornemmelse, kunne nærmest dufte det og så en lykkefølelse over at stå lige der, på et smukt grønt område midt i mit elskede København.
Jeg havde medbragt toasts, peperfrugt og riskiks med mørk choko – andre end mig der er lidt afhængige af den riskiks? Så godt jo.

Derefter med ladcyklen hjem og så en lur sammen. Jeg er begyndt putte Isolde til lur herhjemme i sengen fremfor i klapvognen, fordi jeg har fundet ud af at hun sover betydeligt længere sådan. Klapvognen: temmelig sikkert 40 minutter. Sengen: temmelig sikkert 2 timer.
Og de to timer for mig selv midt på dagen er altså kærkommen.

Vi er inde i en fed periode, hende og jeg. Det kører bare med at have hende hjemme og jeg nyder at hun er blevet det ældre. Man kan lave så mange flere sjove ting med hende nu og jeg har på fornemmelsen at det kun bliver sjovere som månederne går. Bevares det er også stadig hårdt arbejde indimellem. Men mest af alt nyder jeg det bare.

Jeg kan godt mærke at flere har denne her opfattelse af hende som værende en bestemt og temperamentsfuld lille dame – selvfølgelig fordi jeg selv har omtalt hende sådan et par gange.
Men jeg må faktisk tilstå at det ikke forholder sig sådan længere. Hun er bare glad og sød og nem. Måske vil jeg endda gå så langt at sige at hun er mild? Nej, der er for meget, haha. Men ingen meltdowns og klart mere en ja hat end det modsatte i hvert fald.

Ja tænk, pigen der absolut hadede at køre bil, synes nu at det er super chilleren og falder i søvn uden brok. I øvrigt ikke noget vi har øvet med hende, det var bare tiden der arbejdede for os.

Så i morgen, når vi er dem der er på vej i sommerhus bliver det med ro på bagsædet og godt humør. Det er dejligt.
Vi skal i øvrigt i sommerhus fordi min bedre halvdel mistede sin vielsesring oppe i haven. Armen altså, Casper for fanden. Det er anden gang nu. Kan man være så heldig to gange? Jeg håber det virkelig.

Under alle omstændigheder bliver det en hyggelig dag. Vi tager et par gode venner med, spiser en simpel frokost, hygger i haven og en gåtur på Liseleje strand. Jeg glæder mig.

 

Med ønsket om en dejlig weekend til jer x

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste