En fantastisk bevægelse

På det seneste

Glædelig mega solskinsdag. Hurra for det! Mit humør er i top i dag, og det er endda oven på to nætter med sparsom søvn. Jeg er træt helt ind til benet. Men også helt vildt glad, og ja, vejret har klart noget at sige her.

Klokken er 13 og jeg bruger den lille dames middagslur til lidt skærmtid. Det eneste tidspukt på dagen jeg orker at åbne computeren. Om aftenen er jeg så flad og vil bare stene i sofaen. Kender I det?
Vi har været på biblio i dag. Sammen med hende her og afkom. Simpelthen så hyggeligt. Tog et priceless billede af Vagnus der krammer Isolde, som ser meeeget ubekvem, ud og lagde op på min story. Men det var virkelig bare fanget i det helt rette (eller forkerte)?! sekund. De hyggede sig helt vildt sammen de to. Rendte efter hinanden på hele biblioteket, så mødrene kunne få sludret lidt. Helt perfekt.
Elsker at følge den der proces med at barnet langsomt bliver mere selvstændig og helt af sig selv vender sig væk fra mor og far. Nu løber hun af sted uden at se sig tilbage. Det føles helt rigtigt og er bare vildt dejligt at være vidne til.

Og apropos så var vi kun tre hjemme fredag aften. Saxo var til legeaftale med overnatning. Tænk at vi nu er her hvor man som det naturligste i verden gør sådan noget. Det var en stor stolt dreng vi hentede hjem lørdag morgen. Jeg er vild med det. Babystadie = hyggeligt, børn = det allerfedeste.

Og high five til overskudsforældre der orker have 5 drenge til middag, fredagsslik og Disney Sjov og efterfølgende have 3 overnattende drenge. Sådan vil jeg også gerne være, men føler ikke overskuddet helt er der endnu. Til info er deres, overskudsforældrenes, mindste 5 år. Så kan man også lidt igen, ikke? Så altså når Isolde bliver 5 så giver vi igen ❤️

For nylig er der også sket det at min kære mand (for anden gang) taber sin vielsesring. Altså for pokker. Så nu ligger den et sted i Asserbo, men vi ved nogenlunde hvor, så vi er på jagt efter en metaldetektor. I var så søde at give os en masse tips og tak for det. Kryds fingre for at vi finder den, ikke?

Det der simple liv. Se – Alt børnene har brug for, for at hygge sig er jo blot nogle grene så man kan bygge hule og en trillebør. Det ligger stadig og ulmer.. Skulle man rykke teltpælene ud til noget natur.. Så svært. Så mange tanker om det. Uanset hvad så bliver det ikke uden naboen. Det er alt for værdifuldt for os at have mormor og morfar inde ved siden af. Ikke mindst for ungerne. Men måske de kan lokkes med? Hehe

Jeg har hatet lidt på byens legepladser, men Ørstedsparken er sgu en helt ok en af slagsen. Her i fuld ganf med at fodre duer med riskiks. Er det egentlig dårligt for de små fugle? Hmm. Forudser mange gode stunder der i løbet af forår og sommer.

Faldt lige over dette billede, taget for 2 år siden. Jeg synes faktisk jeg var en snack som gravid. Og nu får jeg pludselig en kæmpe trang til at få farvet lokkerne lidt lysere igen.

Dancing in the rain. Lad os håbe på lidt mindre regn i april, ikke? Og tjek da lige verdens sødeste regnfrakke. Den er fra Miniature : )

Når legegruppen kommer på besøg. Haps!

Dejligste unger

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fantastisk bevægelse