Siden sidst

Torsdagshygge

Torsdag aften og børnene er puttet. Ingen af dem var trætte før 20.30, fordi de begge tog sig en pæn middagslur tidligere på dagen. Flere har spurgt ind til vores putterutine med Isolde i øvrigt. Den er helt simpel. Vi læser en bog og så putter hun sig ind til mig, lægger sig til rette, med hovedet på mit bryst. Hun bliver puttet i vores seng og her sover hun også hele natten. Det fungerer så godt. Intet brok, ingen gråd, hverken til lur eller om aftenen. Hun sover også igennem om natten, men vågner dog de fleste aftener stadig 1 eller 2 gange og skal have en hånd på maven. Det er inden vi selv er gået i seng, sådan mellem klokken 20-23 – altså lige der, hvor man er helt flad og bare gerne vil ligge på sofaen og helst ikke rejse sig for at traske ned i den anden ende af lejligheden. Men sådan er det bare lige nu.

Så men i dag har været en vildt dejlig dag. Jeg har hygget med mine to bavianer. En cykeltur i ladcyklen, som jeg i øvrigt efterhånden er blevet helt ferm til at manøvre og sikke en masse frihed det giver (bye bye klapvogn, som ingen alligevel rigtig gider). Handle ind til frokost  – det kan så til gengæld godt tage 1000 år med gående halvandenårig, der gerne vil pille ved det meste, haha. Og så en tur på Frederiksberg Bibliotek. Jeg kan virkelig varmt anbefale det sted til stort set alle størrelser. I kælderen har de en stor børneafdeling med en masse legesager – og bøger selvfølgelig. Og lige nu er der en Alfons Åberg udstilling også. Så fint så fint.

Da Isolde blev født var Saxo 3,5 år, og mange måneder efter, var det naturligvis lidt svært at imødekomme begge børns behov sådan samtidig. Der var gang i ham og hun skulle have ro – kæmpe respekt til mødre der hjemmepasser større barn og nyfødt samtidig, pheeew.

Men nu er vi her, hvor de med deres 5 år og 1,5 år rent faktisk bare har super meget glæde af hinanden og hvor det er lige så nemt at have dem begge to på samme tid, ja faktisk nemmere, fordi de underholder hinanden – Og undskyld jeg sådan gentager mig selv her, jeg tror nok jeg har skrevet om dette et par gange eller 10 efterhånden. Jeg kan ikke huske det og jeg er for træt til at undersøge det, men det er altså bare noget jeg virkelig er begejstret for i øjeblikket, kan I nok forstå.

I dag var en breeze, sådan at have dem begge to med på biblio. Jeg overvejer at gøre det til en fast torsdagstradition.

Nok snak herfra. Nu står den på en kop te og sofa-hygge med min mand, Jeg håber jeres torsdag også har været dejlig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst