På det seneste

Børn gør det vi gør

Annonce for Oral-B

Glædelig påske i stuerne, jeg håber I nyder ferien lige så meget som os. Jeg har teamet op med Oral B og det er der kommet et lille skriv ud af : )

At børn spejler sig i deres primære omsorgspersoner og gør det vi gør – og altså ikke nødvendigvis hvad vi siger de skal gøre, giver for mig så god mening, og det er noget jeg altid har i mente i forhold til måden vi herhjemme “opdrager” vores børn. Så vidt det er muligt prøver jeg, at være det gode eksempel selv snarere end at fokusere så meget på alt det jeg vil have at børnene skal gøre. Et meget konkret lille eksempel er, at jeg ikke beder dem om at sige tak for mad – i stedet siger jeg det bare selv hver aften, og håber på at de med tiden vil gøre det samme.

Jeg er jo på ingen måde ekspert og prøver mig også bare frem, ligesom alle andre, med med dette er jeg ret sikker i min sag – det virker efter hensigten, er min klare oplevelse  – i det mindste herhjemme.
Jeg synes at jeg har nogle helt almindelige dejlige og høflige børn, der udviser stor empati for folk omkring dem og ingen af dem er blevet opdraget på gammeldags manér. Der bliver ikke råbt, ikke skældt ud og i langt de fleste situationer har børnene lige så meget at skulle have sagt som os voksne. Selvfølgelig har vi det sidste ord, men ja, der bliver helt bestemt lyttet til alle herhjemme, uanset alder.

En af de ting hvor vi voksne bestemmer suverænt er dog ved tandbørstning, det er klart. Vi kan jo ikke have at der kommer huller i de små tænder. Heldigvis har vi aldrig haft de store problemer med at børste deres tænder, det er egentlig altid gået nogenlunde smooth. Isolde på halvandet år er dog stadig ikke helt vild fan af børstningen, men her hjælper det klart at storebror samtidig får børstet sine bisser. Hun er hans største fan. Og har vi en aften, hvor der ikke er mere af give af, fordi det er blevet for sent og børnene er for overgearede, har vi også en lille hjælpende hånd i form af en vildt smart app, Disney Magic Timer (hent den på app-store) som gør det der skal til for at vi kan få lov at børste det der kræves. Den er altså guld værd, gør tandbørstningen det sjovere for dem begge og gør det lettere for os at overholde de 2 minutters tandbørstning der anbefales.

En ting der også klart har medvirket til en sjovere og nemmere børsterutine er vores nye elektriske tandbørster. Børnene har hver fået en Oral-B børnetandbørste, en Frozen og en Star Wars + matchende tandpasta og jeg kan love jer for, at det har vagt begejstring hos dem begge. Børsterne har små hoveder og er bløde, så de passer perfekt til de små munde og tænder.

Og mor her er også glad, for vi ved jo godt at en elektrisk tandbørste eftersigende skulle være meget mere effektiv og sund for tænder og tandkød, i forhold til en almindelig manuel. Min sørger endda for at jeg husker at børste alle tænderne og ikke børster for hårdt. Og så er den pæn! Rose Gold, hallo <3

Bruger I elektriske tandbørster hos jer?

 
Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste