Påskestatus fra sommerhuset

På det seneste

Det er søndag og jeg har netop puttet mine to elsklinger trygt og godt i vores seng. De sover tidligt i dag, klokken er kun 19.30. Isolde springer oftere og oftere luren helt over og når hun gør, er sengetid omkring klokken 19. Hvorimod når hun sover lur, så er det sjældent at hun går kold før 21. Nogle dage endda først 22. Zzzzz
Til gengæld sover hun stadig altid længe om morgenen, uanset hvornår hun er gået i seng. Det lille skønne menneske. Synes hun bliver alt for hurtigt stor i øjeblikket og det er både super fedt og helt vildt vemodigt. Kender I det?

Så ja, jeg har altså en hel aften for mig selv foran mig og det passer mig så dejligt, da jeg har en del at se til. Mest sådan praktisk, inden den nye uge starter, og så lidt arbejde her foran computeren også.

Mens først lidt glimt fra den seneste tid. Det er jo, som I nok kan se, ikke vældig meget jeg får blogget i øjeblikket. Så vi må tage det hele lidt samlet når nu det er.

Jeg er fyldt 31 år. Viiiiildt! Jeg har ikke krise over min alder. Jeg føler mig faktisk ganske ung, selvom jeg selvfølgelig ikke længere er 21-ung ung.
Men jeg tror dog at jeg er inde i en eller anden form for mindre livskrise. Og så alligevel overhovedet ikke – Jeg mener, jeg er oprigtig lykkelig og glad og har intet at brokke mig over, men jeg husker bare ikke at jeg nogensinde har været så forvirret over hvor jeg er på vej hen. Det handler for mig meget om gerne at ville finde noget meningsfuldt at foretage mig – altså den dag jeg ikke hjemmepasser længere forstås, og lige der har jeg nok ændret mig rigtig meget de sidste par år. Altså hvad jeg før tænkte passede til mig og var meningsfuldt, føler jeg den måske ikke så meget længere.
Før i tiden var jeg rigtig god til at leve i nuet og dét synes jeg godt nok kniber liiiidt efter jeg fyldte 30, det må jeg sige.

 

Påsken, og også min fødselsdag, tilbragte vi i sommerhuset. Fuck det var lækkert. Og en strand er og bliver den fedeste legeplads. Jeg ser så meget frem til vores sommerferie der skal spenderes i DK og dermed også foregå en del i sommerhuset i år.

Der er åbnet en Glo food på Værnedamsvej. Og det er så farligt for sådan en som mig, eller min pengepung rettere. I det hele taget – ej hvor er der bare mange fristelser når man bor i byen. Tænker tit på hvor mange penge man mon ville spare, hvis man boede et sted, hvor der ikke lå noget lækkert på hvert et gadehjørne.

I skrivende stund har jeg efterlyst børne og lejlighedsvenlige hunde, fordi mine forældre aka naboen måske skal have en. Jeg synes jo det kunne være helt vildt hyggeligt selvfølgelig og en anden ting er også, at jeg har et meget hundeangst barn (fordi han desværre oplevede sin oldemor blive bidt af en hund). Måske ville det hjælpe på den angst at få ‘sin egen’?
Anyway, en masse af jer anbefaler en Cavapoo og jeg synes det er SÅ morsomt et navn. Anede ikke det var en hunderace. Er tydeligvis ikke så meget inde i hunde, men det kan jeg jo blive. Sød ser den dog ud sådan en Cavapoo : D

Lidt sol i ans på en motorvej i Sverige. Ikke dårligt.

Og mine to i matchende sko og jakker

Min veninde Stephanie er hjemvendt fra Canada, dog kun på ferie, men bedre end ingenting. Er helt trist over at hun skal bo så langt væk. Kender I det?

Den gode Olde er til gengæld kommet hjem fra to måneders ferie i Australien. Og ej hvor har vi, savnet hende.

 

Dolle (det kalder vi hende for tiden, hehe) og yndlings Carl bog (den med elefanten) og hendes fine hårbøjle fra milledeux (gave).

Der var en overgang hvor jeg for alvor overvejede at holde mine tanker om vores samfund og dets (i min optik) manglende hensyn til vore allermindste helt for mig selv. Og det er jo selvfølgelig fordi jeg udemærket ved at det ikke falder i alles smag. Langt fra. Det har kostet en del følgere i svinget. Men jeg har mærket efter og det betyder ikke noget for mig. Men det gør emnet til gengæld. Faktisk brænder jeg for det, og derfor bliver jeg også så lykkelig indeni, når jeg ser at emnet bliver berørt i både TV og i rigtig mange artikler rundt omkring i øjeblikket. For fanden det er vigtigere end vigtigt.

Og ja, jeg har skiftet navn på Instagram. “Emiliblog” har længe irriteret mig lidt, også fordi de færreste faktisk ved hvordan man udtaler det, hvilket jeg fuldstændig forstår. De fleste har udtalt det emilyblog, men det er mere over i E-MI-LI, hvis det overhovedet giver mening? Haha. Anyway, nu hedder jeg altså bare mit rigtige navn : )

Sig ikke at jeg er den eneste der i ny og næ lige knipser et random billede af mig selv i spejlet?  Et billede med absolut intet formål..

En bio date med min største. Vidste I godt at der i Vester Vov Vov vises gratis film for børn hver lørdag? Now you know..

Skål i bobler og 22 grader. Ej men altså……

Min gode mand synes generelt at jeg er alt for ringe til at reklamere for vores eget brand, Apato. Så jeg har lovet ham at fortælle, at på lørdag d. 4 maj holder vi sample og stock sale i butikken. Det er også dagen hvor der er markedsdag på Værnedamsvej, så man kunne jo passende slå to fluer med et smæk. I kan se eventen her.

1 kommentar

  • Min kusine var hamrende ræd for katte (vi havde selv kat og hun flygtede op i min høje køjeseng for at komme væk fra dem), indtil de fik deres egen kat. Så jeg tror bestemt, det kan hjælpe Saxo at få en hund tæt på sig <3

    https://nouw.com/satinawandel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskestatus fra sommerhuset