På det seneste

Livstegn, Lash Lift og livet generelt

Hej med jer <3 Der er livstegn fra mig i dag, det er store sager, jo jo ; ) Oldemor har taget Isolde med på tur heeeele dagen, så jeg har mig en Emilie-dag og helt naturlig er det ganske tiltrængt. Så her er jeg, vældig glad, klar til lidt skærmtid med absolut ro omkring mig. Og senere en frokost med min mand, forhåbentlig i solen. Ikke så ringe endda ; )

Og hvordan går det ellers? Jo tak, det går stadig rigtig godt her på Frederiksberg. Der er faktisk sket en del større ting i mit liv, men ikke noget jeg har haft behov for at skrible ned. Som en der har delt og delt og delt de sidste efterhånden rigtig mange år, føles det helt skørt, ikke at have lysten. Men som med så mange ting her i livet,  må man bare mærke efter, og gøre det der føles rigtigt. Så det gør jeg <3
Jeg nyder fortsat at gå hjemme med Isolde. Og især nu hvor vejret er dejligt og udendørslivet igen er en mulighed. I går var vi i Zoo hele dagen. 6 timer i haven blev det til, og det var bare så dejligt. Isolde fik en ny ven, jeg fik talt med en far på barsel, en anden far der boede i Norge, og en mor, der holdte en fridag med hendes lille dreng. Det er noget af det jeg elsker ved at gå hjemme, det er ikke så sjældent at man får en længere samtale op at køre med en komplet fremmed, mens ungerne leger. Det er faktisk ret hyggeligt.

^^^ Af de lidt mindre begivenheder i mit liv er der sket det, at jeg har fået mig et såkaldt Lash Lift. Og okay hvor er det bare nice! For halvanden måneds tid siden fik jeg en hel del beskeder fra søde damer, der anbefalede mig netop den behandling. Jeg har været og er stadig utrolig træt af mascara, men jeg ser også vildt træt ud, med helt nøgne vipper, så men Lash Lift har gjort det for mig og jeg er simpelthen så glad for det. Jeg kan godt mærke allerede nu, at det bliver til en fin lille afhængighed. Til de interesserede så fik jeg det lavet hos La Jolie i Tullinsgade. Stor anbefaling.

^^^ Før-efter. Ret vildt, ikke?

^^^ Friends! Kæmpe dyreven lige der.

^^^ Lørdag aften var lidt blurry. En aperol, et glas champagne og et glas rødvin. I seng før 12 og sove 8 timer. Og mor her havde slemme tømmermænd dagen efter. Det er sgu ikke fair, hva? :s

^^^ Pizza-tid. Pizza er ikke min favoritspise. Men pizzaer fra Gorms er altså en anden snak. EJ hvor er de gode!

^^^ Venner der bor på en båd. Armen altså..

^^^ En regnvejrsdag som mest af alt blev brugt på at hoppe i vandpytter. I vinterstøvler, fordi smarte mig her ikke har fået købt gummistøvler. Flot flot.. Men ja.. I det mindste er regnsættet i orden og Isolde havde en FEST.

^^^ Caribisk mad spist af eget keramik og godt med vin og kærlighed til. Ja tak.

^^^ Jeg tror måske måske at min bund godt kunne klare en lille farvning før eller siden?

Jeg håber I har det rigtig dejligt og så snakkes vi snart igen, promise! : )

 

2 kommentarer

  • Katja

    Aldrig har jeg nydt at læse så meget om jeres/din hverdag som pt. Og har faktisk fulgt med ret længe!! Jeg går virkelig og prøver at lade mig inspirere at en roligere/mere nærværende hverdag. Dejligt skriv i dag, selvom det bare var lidt fra forskellige dage. Fik en følelse af den gode slags misundelse. Men selvfølgelig også lidt ærgerlig over at du deler det “mindre”, fordi jeres nye hverdag er spændende.
    Knus herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste