Livstegn, Lash Lift og livet generelt

Torsdag alene

Det er torsdag og jeg har siddet indendørs med computeren heeeele dagen alene. Jep, helt alene, sgu!

Som jeg skrev sidst havde min kære farmor i tirsdags hapset Isolde med på tur, og i dag var så dagen, hvor hun ville gøre det samme, bare med Sax. Men da hun i morges kom for at hente ham, mente Isolde bestemt at hun skulle med dem, haha, hun er den vildeste lille bestemte diva, på en ufattelig kær måde. Olde var ok med det, ligesom jeg var, så Saxo fik alene lov at bestemme, det var jo hans dag. Og som den fucking nice storebror han nu engang er, sagde han at hun selvfølgelig måtte komme med. Og jeg klappede altså lidt i hænderne over udsigten til endnu en dag, hvor jeg kunne fokusere på det jeg nu en gang synes trænger, det er jeg slet ikke bleg for at indrømme.

Så status herfra: Jeg har siddet med computeren siden i morges. Jeg har fået skrevet nogle indlæg til jer, som jeg længe har ville skrive, bl.a et om institutionsstart (!). Jeg er nået til bunds i indbakken (næsten) har været på netbank osv. osv. Og om lidt…. Jeg har lige taget solbrillen på og om lidt vil jeg gå ned og hente min mand i butikken og så har vi planer om en cocktail eller et glas vin i solen, inden alle mand returnerer igen.
En helt okay dag, så absolut ingen klager herfra.

I morgen er det jo helligdag og det skulle blive regn, så jeg ved ikke helt hvad vi skal finde på. Nogle gode tips? Hvad skal I lave? Søndag smutter vi på en længere tur…… Som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om, snart.

Jeg håber I finder eller har fundet lidt tid til at nyde solskinnet også x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livstegn, Lash Lift og livet generelt