På det seneste

Velkommen til vores nye hus og hood

annonce -Har I kigget lidt med på Instagram den sidste uge, ved I også, at vi i søndags forlod Frederiksberg til fordel for luft, ro og natur. Og skiftede vores lejlighed ud med et hus. Jeg har nemlig endnu en gang teamet op med Bonava, som udvikler ejerboliger og skaber nye trygge og hyggelige nabolag, i en række byer. Måske husker I at vi, tilbage i efteråret sidste år, var en tur til Åbent Hus i Bonavas nybyggede rækkehuse i Vedbæk?

Vi var allerede begejstrede dengang, så nu tog vi den skridtet videre og er altså flyttet ind i prøveboligen her i Vedbæk i 3 uger.

^^^ Børnene faldt til med det samme. Et nyt værelse til begge + nyt legetøj – så var den hjemme.

Som den helt normale børnefamilie vi er, bosiddende i en lejlighed i byen, tror jeg at det er helt naturligt at gøre sig tanker om hvordan livet uden for København mon kunne se ud. Vi har mange venner med børn, som bor i byen og jeg ved at den har været oppe og vende hos samtlige – kunne det ikke være skønt bare at åbne dørene og lade ungerne rende ud og lege, at slippe for trapper op og ned, praktik og planlægning selv på små ture. Ville det ikke være vidunderligt med legekammerater på vejen? Og hvad med om aftenens gåture foregik på stranden eller i skoven?

Og for Casper og jeg, der med årene er blevet vældig glade for og faktisk gerne vil dyrke det endnu mere – det simple og rolige liv, har tankerne selvfølgelig også kørt rundt. For os kommer det i perioder. Vi drømmer, forestiller os. Og er samtidig også bevidste om, hvad vi har og at græsset ikke altid er grønnere alle mulige andre steder, selvfølgelig.

Det er en svær beslutning, og jeg ved ikke om vi nogesinde kommer til at tage den, men vi tænkte, hvad bedre end at prøve det af (og det kan alle i øvrigt gøre, da Bonava tilbyder at lade folk flytte ind for en weekend). Så nu gør vi det, prøver det.

Og jeg vil rigtig gerne fortælle lidt om vores oplevelse med det hele so far:

Først og fremmest nyder vi området her helt ufatteligt meget. Vedbæk, her er helt vidunderligt, ingen tvivl. Så megen smuk natur lige ude foran vores dør. Vi har skov, marker og hav stort set i baghaven. Her er plads, luft og ro og samtidig ligger Vedbæk by med liv, take away og indkøb lige om hjørnet også. Og så er der den hyggelige lystbådehavn og strandparken, hvor børn og voksne finder hinanden om eftermiddagen.
Sådan ca alt ved Vedbæk taler til en børnefamilie. Fra vores nabolag kan børn gå eller cykle den korte vej til skole via en sti, således at ingen skal krydse vejen hvor der kører biler. Skolen ligger ca 700 meter fra vores bolig, ligesom bibliotek, idrætshal, kulturcenter, skatepark mm.
Flere gange har vi besøgt skateparken, hvor Saxo allerede har fået sig nogle legekammerater og næsten hver aften har vi været nede og snuse til havet. Sikke en luksus.

Jeg er helt og aldeles totalt solgt på Vedbæk og ville absolut elske at lade mine børn vokse op lige her. Åh.

^^^ Skov lige ude foran vores dør.

Selve Bonava nabolaget hvor huset ligger, er, for folk som os der er vant til og meget glade for at komme hinanden ved, en noget nær perfekt løsning. Vi vil rigtig gerne det sociale, ønsker ikke at bo i et hus afskåret fra andre og jeg har altid sagt at skulle jeg noget andet end lejlighed skulle det være villalejlighed eller rækkehus. At kunne trække sig tilbage når jeg er i mit hus eller på min terrasse er fint for mig. Alle andre tidspunkter vil jeg gerne se liv omkring mig. Chatte med naboen, som forhåbentlig ender med at blive ens gode venner, hilse på forbipasserende og se og høre børnene lege.
Er man til det er der rig mulighed for at komme hinanden ved her og der er i den grad lagt op til socialt samvær, ikke mindst børnene imellem, på aktivitetslegepladsen lige ude foran boligerne. I torsdags da vejret var lækkert gik vi efter aftensmaden ned på legepladsen, som vitterligt ligger lige overfor huset. Her var 3-4 familier i fuld gang med at grille, mens både børn og voksne  så ud til at hygge sig sammen. Armen altså, jeg tager selvfølgelig ikke billeder af fremmede mennesker, men det var ellers lige til en god Bonava-reklame, haha.

Så er der huset vi bor i. Et rigtig dejligt to plans rækkehus på 130 kvm. Tre soveværelser og to terrasser (fås i øvrigt også større med 3 plan og to tagterasser, helt fantastisk spørger du mig). Alt er lyst, lækkert og nyt. Vi har alle fire følt os hjemme fra dag 1. Det er i øvrigt så fint at se hvordan børn bare adjuster. Allerede første dag fortalte Saxo os at han elskede at være her og at han især elskede sit nye værelse og sin køjeseng.

Vi er altså vældig glade for stedet her og jeg glæder mig over at vi har hele to uger endnu.

^^^ Spisestue med køkken i forlængelse

Og så en opfordring til at kigge forbi os nu på søndag d. 26 maj. Her er der nemlig åbent hus mellem klokken 14.30 og 15.30. Kom og kig, hvis I skulle være det mindste interesserede. Men hvad jeg også synes I skal, er at komme op og opleve Vedbæk –  I dare you not to fall in love. Hånden på hjertet – her er vidunderligt.

Og husk at I selv kan komme op og bo i Bonavas prøvebolig for en weekend. Det kan I læse mere om her.
Og derudover vil jeg også nævne, at Bonava tilbyder en såkaldt flyttepakke på deres indflytningsklare boliger, hvor man  bl.a. har mulighed for at få et gavekort på 30.000 kr. til nye møbler, gratis flyttehjælp og bo gratis i de første 3 måneder.

^^^ Sofastue

^^^ Soveværelse på anden sal

^^^ Saxos værelse

^^^ Isoldes værelse

^^^ Dejligste store badeværelse

4 kommentarer

 • Cathrine

  Det lyder dejligt!
  Vi bor i noget lignende – rækkehus samme størrelse, fantastisk naboskab, landsbystemning.
  Bare i byen. Lige ved Islands brygge metro. Radiorækkerne hedder det 🙂
  Vi elsker det, så jeg kan godt forstå, at du er begejstret for rækkehus, naboskab, små venner til børnene og trygheden i at bo tæt.
  🙂 god søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Ser så dejligt ud……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste