Godt og blandet og rodet

Et farvel

annonce – Vores tid i rækkehuset i Bonavas nabolag i Vedbæk is coming to an end. Suk hjerte, brist ej. Det har været sådan en dejlig tid for os og det har været helt vildt sjovt og særligt at få lov at bo i et helt nyt nabolag, i en helt ny by og i et hus fremfor en lejlighed. Det har i den grad sat tanker i gang om byliv vs forstad og så har det bekræftet os i, at alt det man forestiller sig er dejligt ved at bo i hus fremfor lejlighed, ér dejligt.

Ikke alle reklamekampagner er lige sjove at lave, men denne her, den har for mig, og os, været super fed og ikke mindst meget relevant. Jeg håber og føler at I også mærkede det, at det var oprigtigt og ægte. Få har skrevet at de ikke forstod – ‘jamen I flytter jo alligevel ikke, så hvorfor reklamere’?  Til det må jeg huske jer på, at de eneste der ved hvad vi gør os af bolig og flyttetanker er os. Jeg har aldrig påstået at vi flytter til Nordsjælland, men jeg har heller aldrig sagt at vi ønsker at blive på Frederiksberg til evig tid. Vi er en helt almindelig børnefamilie, der helt naturligt løbende gør os tanker om hvor vi gerne vil hen, hvad vi ønsker for vores liv, og vores børns liv. Om et år starter Saxo i skole, så lige nu har tanker om hvor vi skal slå os ned faktisk aldrig fyldt mere.

Nu har vi prøvet Vedbæk af i tre uger og hvem ved, måske (forhåbentlig) har det været til inspiration for andre boligsøgende? Det  var hensigten og det har i hvert fald været til inspiration for os selv og sat en masse tanker i gang om, hvad det er for et liv vi ønsker at leve.

Nu vil vi for altid have et forhold til Vedbæk. Som jeg også har skrevet her og her så er Vedbæk et sted jeg ville elske at lade mine børn vokse op. Her er så ultra ultra børnevenligt, men på en lækker måde, hvor forældrene også kan være med, hvis det giver mening? Her er alt hvad man skal bruge. Caféer, take away, butikker. Den hyggeligste havn med restauranter, strandparken hvor folk i disse dage stimler sammen og derudover skøn skøn natur.

Og nabolaget. Jeg håber at I gennem mine billeder og videoer har kunne fornemme det. Hvordan børnene virkelig har nydt at have naturen tæt på og hvordan de har elsket det friere liv. Det har været vidunderligt bare at kunne åbne dørene op og lade dem rende ud – det har været lige præcis så dejligt som jeg forestillede mig det ville være. Legepladsen lige ude foran vores hus har været samlingspunktet for børnene og vi har brugt pladsen hver dag. Og ret hurtigt fik ungerne nye legekammerater. Jeg synes det er nogle heldige børn der får lov at vokse op og jeg kan misunde forældrene der ender med at investere i et af Bonavas rækkehuse.

Det har været en stor oplevelse for os, ingen tvivl.

Hvis I også kunne tænke jer at snuset til livet i Vedbæk (eller i et af Bonavas andre nabolag) så husk endelig at Bonava  tilbyder deres weekendkoncept, hvor I kan bo i deres prøvebolig for en weekend. Det kan jeg altså varmt anbefale. I kan læse mere om konceptet her. Og her kan I læse mere om Bonavas nabolag og alle husene. Og husk at på de indflytningsklare boliger tilbyder Bonava deres flyttepakke, hvor man kan bo gratis de første 3 måneder, få 30.000 til nye boliger og gratis flyttehjælp : )

2 kommentarer

 • Laura

  Hej Emilie

  Jeg vil blot rose dig for disse indlæg. Det er ikke et nabolag der er relevant for mig. Jeg synes stadig det har været nogle rigtig hyggelige og gode indlæg, med relevante tanker. Så blot et skulderklap herfra og dejligt at i har nydt jeres tid selvom det har været en del af et samarbejde. Det er da kun skønt at man kan kombinere oplevelser og arbejde. God sommer herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive. Det betyder rigtig meget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt og blandet og rodet