København

Hej sommerferie

I dag har vi budt sommerferien velkommen for alle mand og på søndag forlader vi København og returnerer først i starten af august. Vi skal først og fremmest bare være i og omkring sommerhuset. Os fire til en start og dernæst sammen med familien. Vi skal også besøge venner i deres sommerhuse, lidt rundt på Fyn, og så er den måned vist også gået?

Jeg glæder mig helt vildt. Og samtidig kunne jeg godt bruge et par uger endnu med helt almindelig hverdag. Jeg tænker at det er ret luksus overhovedet at kunne tænke sådan, så jeg er meget bevidst om at nyde det og tage det ind, sætte pris på det i stedet. For det fortsætter ikke sådan her. Næste år er det som sagt skole og børnehave og et, forestiller jeg mig, noget mere struktureret liv, hvor man tæller ned til sommerferien på en helt anden måde, end vi har haft behov for at gøre nu og de sidste par år, mens jeg med vilje har sænket farten for børnenes skyld, for alles skyld faktisk. Jeg tænker, uden at vide det, at begge ting kan noget?

Jeg er mega spændt på fremtiden, hvilket jeg vist også har fået skrevet om et par gange herinde efterhånden sorryyyyy ; ) Men det fylder altså. Og jeg føler at jeg står lidt ved skillevej, hvor alt det velkendte skal til at ændre sig. Jeg er fuld af håb om det nye der kommer vores vej, hvad end det så bliver, og også lidt skræmt, hvilket min hals, der helt fysisk føles som om den snører sig sammen om aftenen, vidner om. Det er sjovt hvordan kroppen bare reagerer, selvom hovedet er klogt og ved at der er styr på det, at alt er lige som det skal være. Den er klog nok den krop, når den tvinger en til at sætte sig ned, lave de dybe vejrtrækninger, få lidt ro i hovedet igen. Det er smart.

Nu må jeg løbe. Praktiske duties kalder på mig <3

 

 

1 kommentar

  • Uvidenhed er også altid det, der kan få min krop til at slå knuder – både forventningsglæde eller frygt, men at være spændt, det kan altså også give mig helt kuller 😀
    Håber I får en dejlig sommerferie.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København