Høj puls, projekter og den kommende sommerferie

På det seneste

Det er maandag og jeg ser tilbage på en helt vildt dejlig weekend, hvor der var tid til at C og jeg kunne spise en uforstyrret sushi-frokost, præcis som i de gode gamle dage, hvor vi fik ordnet praktiske ting, bl.a en tur i Jysk – skønt sted (not) og dejligt (not) flashback til min teenage-tid hvor jeg arbejdede i jysk i Vanløse, hehe. Det blev også til en eftermiddag med sol på næsen og bare tæer i Oldes kolonihave, en tur i svømmehallen med ungerne, pizza fra nyåbnede Dal Forno på Værneren (SÅ gode slices, prøv dem), hang out i venners gård med rødvin og børn der bare legede og legede. En helt igennem dejlig weekend!

Og nu er det som sagt mandag. Og mandagen for mig er faktisk også ret great i dag. Solen skinner, begge mine børn er afsat til anden side, hhv oldemor og farmor, så jeg har fået nået tusind ting allerede og nu smutter jeg ned og handler ind til en grillaften i gården senere.

Life is good!

Og hermed lidt glimt fra den seneste tid gennem min telefon:

På det seneste har jeg:

– Haft en virkelig god oplevelse hos La Jolie i Tullingade. Louise healede mig. Ja, sgu. Jeg var så afslappet og godt tilpas bagefter og sov som en drøm om natten. Jeg er ret draget af det spirituelle – bortset fra jeg aldrig rigtig får gjort noget ved det, haha. Men jeg synes det er enormt spændende. Kender I det?

– Har jeg haft tid til at mødes med Kia til frokost. En GOD frokost, haps!

-Har vi leget turister i egen by. Efter en lang periode væk fra byen og en snarlig sommerferie, som også skal bruges væk fra byen, så suger jeg så meget Kbh til mig som muligt. Planen var egentlig at tage på kanalrundfart, men som himlen blev mørkeblå besluttede vi at tage hjem, sove lang lur i stedet og så hoppede vi i svømmehallen. Kanalrundfart bliver næste gang : )

-Har Isolde og jeg spenderet vældig meget af vores tid på byens legepladser. Og jo, det kan da også noget.

-Og den lille frøken har gynget. Meget. Hun kunne seriøst sidde på en gynge hele dagen fik hun lov.

– Og jeg har spist fisk!

– Været til Fyn-gryde med pigerne, hos Sidsel der er flyttet i kæmpe hus og drukket aperol og mange af dem OG nusset de kæreste killinger. Jeg er ikke en katte-dame, men sådan en lille killing kan man jo ikke stå for, hva?

Og det var vist det. Jeg håber I nyder jeres mandag <3

 

2 kommentarer

 • Ditte

  Skøn weekend! 🤗
  Har lagt mærke til at du er begyndt at gå mere i bukser – det klæder dig også ☺️ Hvor er skjorten og bukserne fra øverste billede fra? Ligner et skønt sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Sødt sagt, mange tak <3
   Bukserne er Part Two og skjorten H&M : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høj puls, projekter og den kommende sommerferie