Ferie

Glædelig fredag og hej fra mig

Glædelig fredag og et lille pip fra mig.
Det er første gang i meget lang tid at jeg har et par timer helt for mig selv og jeg nyder roen. Mine børn er hhv til legeaftale hos en børnehaveven og med morfar i svømmehallen. Og min mand er i de nye lokaler han har fået til Apato. Det ligger i Nordhavn og det er så spændende. Butikken i Oehlenschlægersgade på Vesterbro beholder vi for nu, men lidt luftforandring og ny inspiration er aldrig af vejen. Det bliver hammer godt!

Vi er tilbage fra ferie og som jeg også skrev sidst var det noget af en ferie. På den absolut fede måde. Det hele spillede. Børnene havde en fest og der var masser af hænder til dem, så mor og far rent faktisk også følte at det var ferie ; ) Der var ingen konflikter – men ok det er der faktisk aldrig mellem de to, vi har skudt papegøjen der det er helt sikkert. Der var kun plads til kærlighed, glade dage, ro, natur, dejlig mad og en masse fede oplevelser – og man må da gerne kaste lidt op nu, men det var vitterligt sådan det var. En drøm af en ferie, sgu.

Så derfor har vi også alle lige skulle vænne os til at være hjemme igen. Jeg tror måske at jeg er den der har synes det var hårdest at være tilbage.
Jeg savner allerede ‘the village’ omkring børnene, savner at man kan åbne op om morgenen og så er man på græs på et sekund, savner at dagene ikke skal planlægges, savner fuglefløjt og ludospil, strandture og øl og snacks efter ungerne er lagt i seng.

Nu hedder den arbejde, børnehave, sunde (læs kedelige) måltidkasser, ingen øl efter put og så bare meget mere planlægning naturligvis. Og det er også fint nok, det kan jo ikke være anderledes, vel.

Isolde og jeg skal også lige ind i kampen igen og finde ud af hvad vi skal få dagene til at gå med. I mandags var vi i Zoo og i dag en tur på biblioteket. Legegruppen starter også op igen snart og så vil jeg havde fundet os et fedt rytmik eller dansehold vi kan gå på en formiddag om ugen.
Der er sket så sindssygt meget med hende de sidste par måneder og måske særligt under ferien (sådan er det tit med børn, ikke). Jeg kan ikke helt sætte en finger på præcis hvad, men hun er bare en rigtig lille pige nu. Med sprog, egne meninger, den sjoveste humor og kæreste lille sangstemme. Hun er en kæmpe fest og jeg kan næsten græde af taknemmelig over at lige hun kom ind i vores familie. Perfect match.

I aften skal mine veninder og jeg reunite efter den lange ferie og det glæder jeg mig helt vildt til. Vi skal ud og spise og så ser vi hvad aftenen bringer. Jeg har tænkt mig at hoppe i den pinkeste kjole jeg ejer og i de højeste hæle. Trænger til det.

Kan I have en rigtig dejlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie