Glædelig fredag og hej fra mig

Ny start

Annonce:

Halløj allesammen!

Hverdagen er i fuld gang igen og det er nu egentlig ganske rart. Sådan en ende på sommerferien markerer, for mig, altid en helt ny start og dermed følger der (oftest) fornyet energi, inspiration og lysten til at udrette ting med. Jeg har altid følt den meget stærkere her i august, end jeg gør når vi fx træder ind i et nyt år. Måske fordi sommerferien ofte giver tid og ro til rent faktisk at mærke ordentligt efter i maven. Og det kan man måske ikke helt sige om december? ; )

Jeg ved ikke om det kun er det, enden på sommerferien altså. Måske der også er noget med energierne lige nu? Jeg er ikke super meget inde i den spirituelle verden, selvom jeg synes det er vildt spændende, men jeg har en eller anden fornemmelse af at der er noget i gære lige i disse dage.
Jeg føler at jeg ser tingene klarere end jeg har gjort længe. Jeg føler mig stærk og modig og så craver jeg forandring og udvikling. Ikke fordi jeg ikke er tilfreds, mere sådan – lad os gøre det endnu bedre agtigt.

Jeg er virkelig så klar på et nyt kapitel – og det må I høre mere uddybende om snart.

Reklame: Først vil jeg egentlig bare gere vise jer en ting som vi har optimeret på, her efter vi er returneret fra ferie. Det er nemlig noget jeg også har haft behov for. At sortere, rydde ud, optimere.

Og noget af det første der skulle ske var lidt kærlighed til ungernes værelse. Ud med (aka sælge til den brugte legetøjsbutik på HC. Ørstedsvej) al legetøjet der ikke længere leges med, sortere i tøj og tegninger og, og, og.

De deler i øvrigt værelse indtil videre. Vi strækker den så længe vi kan og Isolde har på ingen måde har ytret ønske om at få sit eget værelse (det er egentlig så komisk at det første man gør når man bliver gravid første gang, er at lave børneværelse, barnet er jo hamrende ligeglad de første år) og ligeledes har Saxo på ingen måde har ytret ønske om at få værelset for sig selv. Så det fungerer så godt.

Lige inden sommerferien byttede vi om på værelserne herhjemme og gav de to elsklinger et nyt værelse. OG en ny seng.
En køjeseng, whoop whoop. Saxo havde virkelig snakket om sådan en længe, så vi tænkte at nu skulle det altså være. Vi, eller han var det, valgte en Flexa køjeseng fra deres Popsicle serie. I farven blueberry/oak.

Den er så pæn og god og virkelig bare en drøm at sove i. Jeg prøvede den for første gang sidste weekend hvor jeg kom hjem om natten efter at have været ude med pigerne. Det var i øvrigt sådan en god aften og jeg er underligt stolt af mig selv over, at jeg formåede at give slip og bare nyde og ikke tænke på dagen i morgen. Det der med at drikke og feste har fyldt minimalt i mit liv de sidste mange år, fordi der jo helt naturligt har været to børn der var vigtigere. Men nu hvor Isolde fylder 2 år, sover igennem og hverken er afhængig af amning eller mig for at sove, kan jeg bare mærke at jeg har fået lysten til at gøre sådan noget igen, tage ud og feste med pigerne og komme hjem klokken røv. Ikke hver weekend bevares, men bare lidt mere altså. Det føles så dejligt at være nået hertil. Virkelig.

Og tilbage til sengen, som begge børn hygger sig super meget med. Noget jeg har lært om køjesenge er, at de skal have en behagelig stige. Og det har Flexa’s.  Måske man tænker, at det da giver helt sig selv, men jeg kan love jer for at der er forskel på stiger på køjesenge af forskellige mærker. Jeg har prøvet flere som decideret var smertefulde at træde op og ned på. Det holder jo ikke. Men alt hos Flexa er bare lækkert jo – dansk design, bæredygtigt ovenikøbet, fantastisk kvalitet.

Så jo, nu er mine unger de glade ejere af en køjeseng. Og det er helt perfekt.

Jeg vil smutte igen. Skal ned og fodre nogle ænder, inden det er tid til at fejre blog-kollegaer i aften xx

Pssst: Isoldes rævekjole er fra Hust And Claire her.

3 kommentarer

 • Maria R

  Så søde unger og så fin en køjeseng ✨🌙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg sagde det til min mand forleden. At det føles som om det nye år starter i august når man er børnefamilie. Januar er ligesom bare en fortsættelse efter en kort ferie. Det gør ikke mig noget, for som du nævner; energierne er bare bedre i august end i januar. I hvert fald min energi til at “gøre noget” og starte på en frisk med forskellige ting.

  God ny start og august til jer.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig fredag og hej fra mig