Ny start

Snart september og lidt om vores tur

Glædelig næsten 1. september og altså næsten efterår – hvor er det vildt! Så gik den sommer – selvom vejret lige nu jo stadig er temmelig sommeragtig. Jeg eeeelsker denne tid. Sensommer og efterår, det har alle dage været favorit.
Jeg føler vi har fået det bedste ud af sommeren og jeg føler mig helt klar på den nye tid vi nu går ind i.

Vi er lige kommet hjem i øvrigt, fra en rigtig dejlig smuttur på vores elskede Mallorca. Det var slet ikke meningen, men pludselig gik det ligesom op for os, at næste august har vi en dreng der går i skole og dermed kan vi ikke bare lige holde ferie når det passer os og er underlagt skolesommerferien, hvor alle andre også rejser (og hvor priserne bliver skruet i vejret). Så, vi tog afsted og det var den bedste beslutning. En uge på resort, charter er vist det rette ord. Det var en oplevelse, haha. Jeg kan ikke huske hvornår C og jeg har grint så meget sammen. Det var så absurd på så mange måder, men det aller vigtigste var at ungerne, og især ham på 5, havde en SERIØS fest. Der var pools med rutchebaner fra piratskibe, pools med hoppeborge, legeplads, alverdens aktiviter for børn, herunder børnedisko og fuld smadder på underholdning hver eneste dag og aften. Ej men altså, det var i sandhed et børneparadis. Og hvad er det nu man siger? Når ungerne har det godt så har forældrene det også…. Og der ér jo bare noget om det <3

Nogen har spurgt ind til hvor vi boede og jeg vil selvfølgelig gerne dele det. Zafiro Bahia hed hotellet.
Om jeg kan anbefale det? Altså hotellet var rigtig lækkert og super god standard, god service. Pool og strand var også lige i øjet. Men området?.. Det er bare slet ikke os og det er så langt fra nogle af de dejlige steder vi har været på Mallorca. Men det vidste vi godt i før vi bookede. Jeg ville kun tage derhen hvis man ønsker en nem ferie på børnenes præmisser og er ligeglad med hvor man befinder sig.
Og hvis det er første gang på Mallorca, så vid at Mallorca er SÅ meget mere. Virkelig. Vi kommer ikke tilbage dertil igen tror jeg, men det var helt vildt sjovt at prøve for en uge og skal det være charter, så tror jeg at dette hotel ligger i den gode ende af hvordan sådan noget ellers kan være.

Så men NU er det rigtig tilbage til hverdagen og det kan også noget. Vi kom lidt sent hjem tirsdag aften og Sax fik derfor valget om han ville holde en fridag dagen efter eller om han ville ned til vennerne i børnehaven. Der var ingen tvivl: Ned til Adam, Viggo og Ivan, hvad ellers, mor? Han er simpelthen blevet så stor. I dag fredag har han en legeaftale hos en ven med overnatning. Jeg husker ikke at jeg sov hos mine venner allerede i børnehavealderen, men det fungerer altså så fint for dem.

Så vi har kun et barn i aften og har planer om noget take away med vin på sofaen. Slappetid. Skønt! Og så skal vi handle ind og planlægge lidt til i morgen hvor vi holder Isoldes 2 års fødselsdag for familien. Vi var jo afsted i sidste uge på dagen d. 22, og hun skal ikke snydes for en rigtig fest, det er klart. Min lille store mus. Tænk at jeg har to rigtige børn nu, ingen babyer. Det føles så godt.

Jeg håber I har det godt præcis hvor I er. Snakkes snart igen x

2 kommentarer

 • Louise

  Vi er lige nu på Zafiro Tropic og vi dør virkelig også over det😂 Det er vores første charter og selv vores datter synes, at musikken er for høj, når vandaerobic-bassen pumper derud af. Det er slet slet ikke os. Vi har været i Port de Soller, Fornaluxt og Port De Pollensa i løbet af ugen og det er så meget mere os. I morgen tager vi en tur til Cala Sant Vincent og husker, at det var der I var sidste år, men kan ikke søge nogen gamle indlæg frem. Hverken her på bloggen eller via Google. Har du mon et spisested, du vil anbefale?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Åh jeg tror jeg så din kommentar for sent, håber I fandt et dejligt sted. Jaaa Cala Vicenc er så skøn! Vi spiste meget på Modesto. Rigtig lækkert sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny start