Snart september og lidt om vores tur

De simple rutiner

Reklame for Matas

Glædelig søndag fra mig til jer. Jeg håber at I har nydt weekenden? Det har vi. I går fejrede vi min veninde, hendes mand og hendes bonussøn. 110 år blev de tilsammen. Den stod på ægte nice privatfest med fri bar og band og dans til langt ud på natten. Det var så sjovt og så var det rigtig dejligt at være ude sammen som par igen. Det er jo ikke så tit det sker, fordi: pasning af unger, men gud hvor er det bare dejligt. Vi var som to nyforelskede duer, og har levet højt på det hele dagen i dag også.

I går om dagen havde vi også en bod til Høstmarked på Værnedamsvej. Det er lidt blevet en tradition, og det er altid så hyggeligt.
Jeg fik solgt stort set hele min garderobe. Mit skab er nærmest tomt nu og det føles helt ubeskriveligt godt.
Som jeg har været inde på før så er efteråret som en helt ny begyndelse for mig, og jeg har haft den vildeste trang til at rydde op og ud i det gamle. Og nu blev det gjort. Så rart.
Jeg har også fået ryddet op i mine skuffer med beauty-ting og selvom jeg faktisk altid begrænser mig hvad angår cremer og makeup og altid bestræber mig på at bruge alt op jeg åbner, så synes jeg alligevel at det blev til en del udsmidning denne gang. Det må jeg gøre bedre næste gang. Men uanset føles det godt med et nu langt bedre overblik over hvilke cremer og hvilket makeup jeg har og bruger.
Generelt kan jeg også bedst lide at holde mig til lidt men godt indenfor beauty. Kan få helt stress, hvis jeg kommer ind på et badeværelse og folk har titusind cremer osv. stående, hah.

Det er da vist i øvrigt godt nok længe siden at jeg har snakket beauty? Så det tror jeg det skal handle lidt om nu, for apropos at kunne lide det simple, så er jeg ret meget oppe at køre over min rutine lige nu. Den ér virkelig simpel.

En god renseskum morgen og aften, en fugtgivende ansigtscreme morgen og aften også og sommetider en ansigtsscrub og en serum. Alt er fra My Moments fra Matas’ eget brand.

Jeg kan rigtig godt lide at det ikke nødvendigvis behøver være så omstændigt det hele – det er i hvert fald min oplevelse, at det ikke behøver være det. Fx kan man jo sagtens bruge én creme både om dagen og til natten, det er hvad jeg gør lige nu med My Moments , som i det hele taget bare en helt vildt lækker serie.
Den er produceret i Danmark for Matas, den indeholder effektive ingredienser med dokumenteret effekt, har et højt økologisk og naturligt indhold og ingen kritiske indholdsstoffer. Og så er priserne nogle man kan være med på. De ligger fra 69.95-199 DKK og er i butikkerne nu.
Indpakningen synes jeg også er pæn og matcher mit mantra: at simpel er bedst, rigtig godt med sit råhvide (som også matcher vores fliser hah) og enkle design – I like!

Men ja, vigtigst af alt gør den lige præcis det den skal for mig. Rense min hud, pleje og fugte den. Helt perfekt altså.

Har I prøvet serien? Kan I lide den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart september og lidt om vores tur