Hjemme fra tur og mit happy place

“Hvad skal du så” ?

Glædelig søndag fra bagsædet af bilen et sted i Jylland, nu snart på Fyn.
Vi er på vej hjem efter en helt utrolig dejlig weekend i det Jyske. Solen skinner fra en skyfri og jeg synes næsten det er ubærligt at skulle sidde herinde og kun kunne kigge ud….

– Sådan skrev jeg i går og så skete der det, at jeg faldt i søvn, haha. Så meget for at ville være produktiv i bilen Zzzz…

NU er det blevet mandag og Isolde sover lur, så jeg har lige et par timer foran skærmen her, og jeg vil derfor tjekke ind med et hej og en status på mit liv.

Jeg har det godt! Vi går en ret travl tid i møde herhjemme fordi muligheder er opstået, vi har grebet dem og det betyder at vi får en hel del mere at se til den kommende tid. Min mand på arbejdsfronten og jeg med mit og med børnene. Jeg har det faktisk rigtig godt med det. C er skide god til at balancere familielivet med karrieren, synes jeg. Jeg ved, at vi er hans absolut førsteprioritet og jeg har intet imod at være den der primært sørger for at hjemmet spiller og alt det der. I hvert fald ikke lige nu, mens jeg stadig går hjemme med Isolde, der er det jo ganske naturligt.

Hun starter som sagt her d. 1 november. Jeg har sådan en god mavefornemmelse omkring det og føler at både hun og jeg er klar, så det er lige som det skal være.

Nu hvor det er officielt at jeg om en måneds tid ikke længere hjemmepasser, er der flere der naturligt spørger mig, og tro mig jeg stiller også mig selv spørgsmålet: ‘hvad skal du så lave’?

Og altså først og fremmest så er mit job de næste måneder, at få kørt Isolde stille og roligt ind, så hun får den bedste oplevelse og start. Det er mit fokus og det aller vigtigste for mig og for os. Ingen stress og jag her.

Men derfra, måske fra det nye år, der kan jeg også mærke at jeg virkelig glæder mig til at komme ud og tage fat på noget andet. Jeg føler mig helt vildt motiveret for tiden, selvom jeg faktisk ikke aner hvad det “andet” skal være. Sommetider får jeg en snert af angst omkring det, men for det meste er jeg rolig og har en tro på at jeg nok skal finde “min vej”.

Jeg er faktisk rigtig åben, så længe jeg også har tid til at være den mor jeg gerne vil være.
Måske begynder jeg at blogge regelmæssigt igen og kører videre med livet som ”influent’. Men det kunne også godt være, at det nu er tid til at jeg skal prøve at sidde på den anden side af bordet, måske som en der udarbejder og sælger kampagner ind til andre bloggere? Måske skal jeg have et deltidsjob, noget der relaterer sig til min uddannelse eller måske noget fuldstændig andet? Måske skulle jeg begynde at studere igen? Eller skulle jeg starte mit helt eget? For et par måneder siden startede jeg jo faktisk Nirrimis (@nirrimis) og jeg synes jeg har fået en virkelig god start, så det har klart givet blod på tanden. Når der sådan kommer en ordre ind, sikke et kick altså.
Vi har jo altid kørt selvstændigt med webshops med både egne produkter og andres herhjemme, Just Spotted og Moodings engang og nu Apato, så det er ikke på den måde nyt, men det har jo altid været med C i spidsen, mens jeg selv har haft bloggen som mit primære. Så det der med at have mit helt helt eget, det er meget nyt og spændende

Anyway, jeg føler at alle muligheder er åbne og selvom det nogle dage kan give anledning til frustration, så synes jeg faktisk mest af alt bare at det lidt spændende.

Hvis nogen har idéer, lyst til at drikke en kaffe, sparre – et eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte mig <3

2 kommentarer

 • Hvor lyder det som nogle spændende tanker, du går med – håber du finder på lige det, der er allermest spændende for dig, at gå i krig med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Det håber jeg også. Og hvis ikke lige med det samme så tænker jeg at det nok skal komme ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme fra tur og mit happy place