Vores lille familie-tur

Vores (herre spændende) weekendplaner

Rigtig glædelig fredag søde jer. Den er så velkommen her. Yndlingsdagen på hele ugen!

Vores uge har været god, meget stille og rolig. Jeg har bare været hjemme og hygget med ungerne.
Sax, drengen der aldrig er syg, har haft mellemørebetændelse. Første omgang penicillin nogensinde. Han har klaret det så flot. Hvis der er noget den dreng ikke er så er det pylret.
Helt ærligt har jeg nydt at have ham hjemme. De to søskende underholder så fint hinanden og der behøver nødvendigvis ikke ske det helt store.

Jeg tror jeg har sagt det før, men det her med at jeg jo har haft Isolde hjemme og er gået udenom institution indtil nu, det tror jeg har været så meget nemmere i høj grad fordi hun har en storebror. På den måde at underholdning 100% fra mig i virkeligheden mest er om formiddagen. For så er der lur og efter lur er Sax hjemme og ofte er der også legekammerater med, som hun jo også har haft det fedt med.
Jeg kunne sagtens forestille mig at hjemmelivet ville være en hel del mere, ja både krævende og kedeligere, såfremt man bare har et barn. Jeg synes i hvert fald eftermiddagene var lange, dengang jeg var på barsel med Saxo.

Ved egentlig ikke hvad jeg ville sige med ovenstående, måske bare give en virtuel high five til jer der er hjemme med ét barn. I er seje!

Anyway, om lidt når Isolde vågner fra lur skal hun i svømmehallen med morfar. Det er blevet en fast fredagsting for dem og det er så fedt. Casper er også på vej hjem og når han er smutter jeg op til et møde med mit bureau Bloggers Delight.
Derefter står den på middag hos naboen aka mine forældre og dertil fredagshygge. Chips, vino og måske bland selv? Den skal have hele armen i dag.

Resten af weekenden er endnu ikke planlagt (vi er bedst til at tage dagene som de kommer) MEN! I morgen skal der altså ske noget MEGET spændende, synes jeg! Ej ej ej, jeg kan næsten ikke være i mig selv over det. Vi skal ud og kigge på hvalpe!!! Og det er ikke os der skal have hund nej, men naboen – men det er jo næsten det samme, sådan føles det i hvert fald.
Kryds fingre for at det er den helt rigtige hund der venter. Glæder mig til at opdatere jer om det hele.

Kan I have en rigtig god weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lille familie-tur