"Hvad skal du så" ?

Vores lille familie-tur

Reklame for Landal Greenparks

Hvis I følger med på instagram så I måske også at vi i sidste weekend, den weekend med det mest fantastiske september-vejr, byttede Frederiksberg og bylivet ud med natur, ro, Jylland og Landal Seawest! Landal Seawest er bare én af mange ferieparker under Landal Greenparks og de tilbyder skønne ferieboliger midt i naturen – og dertil et hav af aktiviteter for børn og voksne – cykling, vandreture, golf, wellness, vandland mm.

Vi har ikke besøgt Jylland i virkelig lang tid og forud for dette samarbejde havde jeg aldrig hørt om Landal Greenparks. Jeg havde derfor ingen forventninger, men det skulle vise sig at blive en helt fantastisk weekend og nu kan jeg næsten ikke vente til at vi igen skal besøge Jylland – der er jo så dejligt og roligt. Ren terapi for sjælen. 


Vi havde inviteret Olde med, som vi gerne gør så ofte som muligt. Der findes ingen som Olde (min farmor). Hun er uden sammenligning det smukkeste og mest særlige menneske jeg kender. Hun har SÅ meget energi. Mere end Casper og jeg tilsammen. Hun er klar på hvilken som helst udfordring, kan ikke køres træt. Hun er fuldstændig straight up, no bullshit og helt dramafri og man er aldrig i tvivl om hvor man har hende, hvilket er så befriende.
Og så elsker hun vores børn af hele hjertet. Og elsker at bruge tid med dem. Og de elsker hende, for når hun er sammen med ungerne er hun virkelig sammen med dem. Hun er 110% nærværende, ikke som os andre, der ofte altid er et skridt videre.
Ja så når hun er der, kan vi, C og jeg, sænke skuldrene en smule. Og det er da bare tiltrængt, når man er to småbørnsforældre, ikke sandt? Jep, vi elsker Olde.

Da vi ankom fik vi vores hus – og det var bedre end jeg havde forventet. Masser af plads, pænt og nydeligt, tre store soveværelser med dobbeltsenge, spa på badeværelset. Ej men helt perfekt. Ungerne nød med det samme godt af hus-konceptet og rendte ud på græsset for kigge sig omkring. Isolde synes nabohuset var spændende og traskede hen for at sige hej til et par børn.

Vi vidste at Landal Seawest havde et stort badeland, så det var næste stop. Jeg orkede ikke rigtig, var helt færdig ovenpå køreturen, men Sax havde jo ikke talt om andet, så selvfølgelig skulle vi det. Begge børn elsker vand og det endte da også med at vi voksne havde en fest. Vandrutchebaner, fake bølger og strøm, det var toppen og helt vildt sjovt for at være ærlig.

Efter bad stod den på middag og her må jeg også bare rose Landal. Jeg havde ikke forventet det store, men maden var helt vildt lækker. Jeg fik en virkelig virkelig god vegansk ret og så bestilte vi god vin. Ungerne fik is til dessert og så var det hjem i seng.

Næste dag stod på diverse børneaktiviteter i form af blandt andet dans med Landal’s maskot, “mal dit eget sværd”, leg på udendørs OG indendørs legeplads, hoppeborg lige i solen med nye jyske kammerater og selvfølgelig skulle badelandet også lige rundes igen ; )
Jo og så bowlede vi efter middagen om aftenen. Det har jeg ikke gjort siden jeg var teenager, det var alt for sjovt. Og Saxo elskede det! Vi kunne faktisk sket ikke slippe det og endte med først at gå hjem ved 22.30 tiden : D

Næste morgen, og det var der om søndagen hvor vejret var vanvittigt lækkert, droppede vi badelandet og gik i stedet en lang tur i solen, fik frokost – og is igen og så kunne vi ikke rigtig strække den længere. Suk.

Hjem med os og på vejen gik vi allerede i gang med at planlægge næste tur.

Det var en sand fornøjelse, Landal. We’ll be back!

Læs mere om Landal’s ferieparker lige her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvad skal du så" ?