Op og ned: Snarlig institutionsstart

Hello weekend!

Vi hoster og hakker herhjemme alle fire, rigtig efterårsramte, phew det trækker tænder ud. Hvad med jer, er I gået fri indtil videre? Jeg tænker der må være en hoste-virus i omløb? Og jeg får ikke nok søvn. Ungerne sover fint om natten, men jeg går for sent i seng. Der er alt for meget jeg skal catche op på efter de er lagt, føler jeg, Som sagt finder jeg forhåbentlig en lidt bedre balance inden for de næste par måneder, når begge børn er i institution nogle timer om dagen.

Ellers er alt godt her synes jeg. Weekenden står jo for døren. Dejligt, men jeg er sådan lidt mææh i dag fordi jeg egentlig skulle have været ude på en dinner date med hende her.
Men feber og en hostende hals går bare ikke hånd i hånd med at dresse op og drikke vin. Så jeg bliver hjemme, går tidligt i seng. Plejer mig selv.

Jeg ved at mormor og morfar har købt til ind til middag til resten af familien. Det er lidt en fast fredagstradition, at vi spiser sammen derinde. Det er vildt hyggeligt og børnene elsker det.

I morgen, hvis ikke det regner for meget, har vi en aftale med Olde. Vi har talt om at tage ud og ride (læs; trække) en pony på Fortunen. Har I prøvet det? Er det sjovt? Jeg har i hvert fald to hesteglade unger, det fandt jeg ud af da vi var på bondegårsbesøg i sommerferien. Men nu må vi se hvordan helbredet er i morgen.

Jeg håber at I får en rigtig rar weekend.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op og ned: Snarlig institutionsstart