Operation for delte mavemuskler

Op og ned: Snarlig institutionsstart

Annonce

Det er lige om lidt, at hun starter i institution, min fantastiske pige. Jeg har det fortsat rigtig godt med det. Og herunder har jeg samlet de ting jeg tænker især bliver optur ved det… samt det mindre optur…

Op:

At jeg oprigtigt kan mærke på hende at hun er klar til en hverdag med flere børn omkring sig og endnu mere leg. I dag da vi var nede at hente Saxo rendte hun som sædvanlig fra mig på legepladsen. Hen til pigerne, som hun skal gå på stue sammen med og så stod de der og hoppede i regnpytter og grinede. Så herligt.

At hun får et sted hvor hun hører til. Selvfølglig hører hun til lige HER, men jeg glædes mig over at hun snart ikke ‘bare’ er med mig rundt. Det andet gav mening ret præcist til hun fyldte 2 år, for os.

At jeg får frigivet tid til egne projekter, der fylder mere og mere. Min bloglyst er tilbage og mit Nirrimis-projekt kræver mig. Åh det bliver altså virkelig rart

At jeg forhåbentlig kan tilrettelægge mit arbejde således at jeg ikke altid (som nu) behøver sidde med det om aftenen efter put, hvor jeg i virkeligheden bare mest af alt har lyst til at stene tv eller tale med min mand.

At vi får nogle dage med mere struktur på – den er godt nok både op og ned, kan ikke helt beslutte mig.

At jeg kan holde en spontan fridag med Saxo, kun ham og jeg. 1-1 med sit barn er jo bare fantastisk ind imellem og jeg har allerede planer om en biograf-date ham og jeg, når hun er kørt fint ind.

Ned: 

At vi ikke længere kan sove lige så længe om morgenen.

Endnu en madpakke der skal smøres. Det eneste negative jeg har at sige om vores institution er at børnene selv skal have madpakker med. Det er ikke fordi det er svært at smøre dem, men jeg synes det er vildt svært at være kreativ dag ud og dag ind.

At jeg ikke længere har en undskyldning for at sove middagslur, hah.

At hun ikke længere skal falde i søvn i mine arme hver dag. Det er simpelthen noget jeg har elsket så højt. Så meget skin-to-skin-tid så længe.

Muligvis dårlig samvittighed til mig. Typisk 1-2 gange i løbet af en normal uge har jeg aftaler om aftenen. Mest med veninder. I Isoldes hjemmetid har jeg lige præcis haft 0 grad af dårlig samvittighed over at smutte – for jeg har jo været SÅ meget mor hele dagen. Jeg forudser at det vil stikke lidt mere i hjertet, såfremt jeg ikke har set hende hele dagen. Jeg ved ikke, jeg synes bare det er mærkeligt ikke at have set sit barn hele dagen, hente det hjem og så gå igen med det samme. Det er lidt noget andet med Sax fordi han er så stor.

Jeg ved ikke om man nødvendigvis bliver syg når man starter i institution for første gang efter man er fyldt 2 år (og altså allerede har været en del syg i sit liv) og samtidig har en storebror der slæber alt muligt med hjem. MEN hvis man gør, så frygter jeg i den grad den første tid. Nøj, Sax var meget syg det første stykke tid. Og vi blev syge! Det var så voldsomt. Det orker jeg ikke.

Dobbelt op på tegninger der skal med hjem. Jeg aaaaaaner ikke hvor jeg skal gøre af dem. Seriøst.

Alt det ekstra tøj jeg forestiller mig at vi skal ud og have indkøbt. Bl.a regntøj (annonce-link).

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation for delte mavemuskler