Fra at have været så ked, til at have genfundet lysten

På det seneste

– Er jeg blevet snotforkølet og jeg har en fornemmelse af at jeg ikke er den eneste lige nu ; ) #heeeejefterår #savnersommer

– Synes jeg jo egentlig at efterår er ret fantastisk, det har alle dage været yndlingsårstiden, men i år følte jeg bare ikke at jeg var helt færdig med sommer.

Reklame: Har jeg sat min stand op hos Børneloppen i Vanløse (reklame, fordi jeg har fået standen gratis) og shit jeg er helt imponeret. På den første dag fik jeg solgt 41 ting. Konceptet er at man køber en plads, kommer og stiller op (de sørger for alt, både prismærker, bøjler mm) og går så igen. Hver dag kan man på ens side på deres hjemmeside følge med i hvad man har fået solgt og så er man velkommen til at komme og fylde op løbende. Da vi var derude var butikken propfyldt med mennesker klar til at shoppe, og det er da også bare så smart. I virkeligheden burde man jo købe det meste børnetøj og ting brugt, det er jo så lidt det bruges.

– Har vi en aftenrutine hvor Sax og Isolde ser et afsnit af Alfons Åberg sammen. Det er så hyggeligt og jeg havde helt glemt hvor herligt Alfons Åberg universet er. Kæmpe fan.

– Har jeg endelig fået set det meste af Gift Ved Første Blik fra computeren. Og er jeg den eneste der overhovedet ikke synes at ham Anders fortjener den hårde medfart?

– Har jeg tænkt over hvor mange brands der mon hedder noget med “&” eller “And” foran..

– Har vi købt billetter til Folk Og Røvere I Kardemomme By. Sidste jul missede vi det, da billetterne hurtigt bliver udsolgt (så husk at bestille, hvis I selv er interesserede). Jeg glæder mig helt vildt meget, elsker at have børn (eller barn) man kan lave sådan noget med.

– Har vi inviteret 3 af Saxo’s venner på overnatning. Og det er så nu på fredag at det skal ske. Shiiiit, jeg forudser komplet kaos – men et skønt kaos.

– Har jeg tænkt på at jeg måske gerne vil have en ny vinterfrakke. Men jeg har to i forvejen, så jeg burde jo lade være, ikke? Og min pengepung er egentlig ikke heller ikke til det lige nu. Dropper det bare så, nå..

– Glæder jeg mig (altid) til at Halloween i Tivoli åbner, uhhhh.

– Er jeg bare helt grundglad altså. Jeg føler at der er brikker, der langsomt falder på plads nu i forhold til mit liv og min fremtid, og det føles rigtig rart.

– Har jeg virkelig arbejdet på højtryk med Nirrimis. Næste uge launcher webshoppen og jeg har de smukkeste smukke nyheder klar til jer. Ejjjj det er så spændende (for mig i hvert fald)! Og stort TAK til alle jer der har shoppet over Instagram indtil videre <3

2 kommentarer

  • Sidsel

    Så spændende med webshoppen og nyheder, glæder mig til at se mere. jeg følger stille og roligt med på instagram, og tænker måske at ønske mig et smykke til når vores (første) januarbaby kommer. Enten af kæresten eller mig selv hehe.
    Jeg glæder mig også til at kigge forbi den nye Børneloppen i Vanløse (mit hood) – er sikker på der kan gøres gode kup, og ja, så er det bare så fint med genbrugstanken!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er kæmpe fan af Gift ved første blik og kan ikke vente til, at det bliver torsdag, haha! Til dit spørgsmål, så synes jeg, at Anders’ opførsel var helt ude i hampen, og var lige ved at græde med Luna og havde lyst til at give hende et kæmpe kram.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra at have været så ked, til at have genfundet lysten