Succes?

På det seneste..

“Sååå det weekend, såååå det endelig weekend, tid til lidt sjov, stemning og fest”

^^^ Sådan har vi skrålet her til morgen! Find sangen på Spotify: “Så´Det Endelig Weekend med Super Sisters. Det er vores weekendsang og børnene elsker at danse til den, hah.


Jeg håber I får en dejlig weekend. Jeg tror vores bliver rar. Jeg har en plan om at runde Illum her i eftermiddag, udelukkende fordi jeg har et gavekort der snart udløber som jeg skal have brugt. Tænker enten at købe vintersko til børnene – eller en vinterfrakke til mig. Ved nærmest allerede at fodtøjet til ungerne vinder, det er trods alt vigtigtere (for jeg har en vinterjakke). Vi har (for første gang) i år termogummistøvler (dem her reklame-link) til begge børn. Og jeg synes altså at de er geniale. Overvejer om man mon kunne nøjes med dem til vinter? Naah nok ikke..

Olde kommer også forbi senere og så smutter C og jeg lige ud og får en bid aftensmad sammen. Helt stille og roligt. Tidligt hjem, falde i søvn på sofaen sammen. Og så er vi klar til en lørdag og en søndag i ungernes tegn. Jeg ved ikke hvad vi skal lave, men mon ikke vi finder på noget godt? Jeg craver natur i øjeblikket, så måske vi starter bilen og kører lidt ud af byen.
Men jeg får helt sikkert ikke C med på Fortunen igen for at ride på ponyer, han har stadig ondt i benet efter det lille uheld (vores hest sparkede ham og i øvrigt hold jer fra den sorte pony der hedder Tyson, skulle I selv få lyst til ponyridning).

Og her er lidt fra den seneste tid: Hvor jeg har:

– Spist absurde mængder chokolade. Ej men altså.. Saxo vandt en såkaldt “Hygge-Pakke” i Tivoli i sidste uge. 1. præmien – I ved sådan en kæmpe aflang pakke man tænker er en gigantisk plade chokolade, men som i virkeligheden bare er flere mindre stykker (selvfølgelig)! Det er anden gang at han vinder sådan en. Sidst var det Toblerone (!).. Nå men, jeg kan bare på ingen måde styre det altså. Jeg køber faktisk rigtig sjældent slik og chokolade, netop fordi jeg simpelthen ikke kan lade det være. Absolut ingen rygrad.

– Tænkt på Disney Sjov, som jo bliver vist i aften: Er jeg den eneste der ikke fatter det show? Jeg husker det som værende SÅ godt da jeg var barn, med gode film (hvem husker ikke Luftens Helte)?? Og Disney Sjov er nærmest det vigtigste på en fredag jo (sammen med fredagsslik), i hvert fald når man er 5 år gammel. Og så er det bare så… skuffende TV. De to korte Anders And/Mickey Mouse serier er gode. Men det der fylder mest i programmet er to mega ringe tegneserier, der er aaalt for larmende, alt for hurtige. Er det bare os herhjemme, der i den grad er skuffede over Disney Sjov?

– En dag ledt lejligheden igennem efter min telefon i i hvert fald 5 minutter, inden det går op for mig at mine børn sidder og ser et afsnit af Alfons Åberg på den.. Flot flot..

– Hørt mit andet afsnit fra en Podcast (ja altså anden gang jeg nogensinde lytter til podcast). Astropod, om mit eget stjernetegn (tyren). Meget spændende. Har lyst til at nørde astrologi fremover.

– Dybt seriøst overvejet om jeg skulle lave min egen podcast.. Skal bare liiige hitte ud af hvad man mon skulle tale om. Nogle gode idéer? ; )

– Sovet virkelig godt om natten for en gangs skyld. Så dejligt at føle sig udhvilet om morgenen igen.

– Gået og glædet mig til julen. Vi holder juleaften hos os og får familien på besøg fra Australien, så vi bliver virkelig mange. Det er så hyggeligt. Jo flere jo bedre! Elsker store larmende familier, haha.

– Haft det så optur over gode blog-“kollegaer” der løfter hinanden op.

– Bandet og svovlet over vores sengetøj! Lækre, bestemt-ikke-billige hørsengetøj, der bare ikke vil sidde fast på vores dyner. Altså dynen glider simpelthen igennem det. Det bliver nej tak til hør en anden gang.

– Booket en tur til Sverige (hvor jeg blev opereret) til min 6 måneders (som så bliver til 8 måneder) post op tjek. Det bliver spændende at se om min kirug synes det hele ser fint ud. Det synes jeg at det gør.

– Glædet mig til i aften hvor jeg skal ud og spise med min mand. Det sker jo ikke så tit igen, så det er dejligt når vi finder plads i kalenderen <3

1 kommentar

  • Mie

    Jeg er enig i det med hørsengetøj! Vi har noget dyrt hørsengetøj og dynen samler sig i bunden hele f*icking tiden 😫

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Succes?