Dårlig samvittighed, mig-tid!

Ægte mandag

SÅ skal jeg da lige love for at det er blevet mandag. Vi vågnede klokken 07.00 til regnvejr og et styks feberramt og helt ulykkeligt barn. Saxo var syg i sidste uge, nu er det så Isoldes tur, selvfølgelig.
Så børnehave og indkøring må vente. Har helt ondt af min mand, der jo kom hjem fra solskin, vino og drengetur i San Fran i går, noget af en omvæltning, haha. Men okay, jeg ved, at han, familiemennesket #1, ikke ville have været et sekund længere væk fra børnene. Og vi to har da også krammet og krammet og krammet siden han returnerede. Helt fjollet. Et eller andet gør det, at være væk fra hinanden, få lov at savne. Det er nok meget sundt en gang i mellem.

SÅ men altså: I dag er jeg igen igen taknemmelig for to jobs uden faste mødetider eller pressede deadlines. C er lidt mere hængt op end mig, det er klart, men vi talte netop i morges om, hvor rart det er, at vi ikke skal diskutere hvem der nu skal blive hjemme med børnene. Havde jeg haft et “rigtigt job” havde jeg højest sandsynlig været temmelig presset nu. Med sygdom hos den ene i sidste uge, og sygdom til den anden i denne uge. Pyyh, jeg får helt stress ved tanken. Jeg vil aldrig derhen, ikke mens de er små. Nope, nix – kommer ikke til at ske

I dag bliver altså en rolig dag. Jeg skal passe og pleje Isolde. Hun har fundet fidusen med at se film på Min Bio. Mest Alfons Åberg. Det er helt genialt og gør det altså lidt nemmere at være syg.

Jeg skal sende de ordrer der tikkede ind på Nirrimis i går, Tænk, der kom en fra Canada. Er det ikke skægt?

Og så skal jeg drikke en hulens masse te. For jo, jeg fornemmer også sygdommen i kroppen. Det kunne jo ikke være anderledes.

I øvrigt så har jeg den vildeste trang til at tage væk for tiden, kender I det? Simpelthen bare smutte fra det hele sammen med familien. Jeg elsker vores hverdag utrolig højt og ville ikke ønske den anderledes, så det er ikke dét. Jeg tror bare jeg savner at se noget andet end de samme gader på Frederiksberg, mærke mig selv, udvide horisonten lidt. Vi har rejst én gang i år og én gang sidste år. Begge gange til den samme ø.
Jeg savner at se noget andet nu. Og leder konstant efter familier at lade mig inspirere af. Familier der har gjort noget anderledes. Hoppet på et fly til en øde ø, kørt Europa rundt i en gammel bil, bare et eller andet anderledes..

I virkeligheden er en rejse slet ikke på bedding lige nu, fordi fokus kommer til at være på børnehave-opstart og min egen lille business i den kommende tid. Men vi drømmer om en forårstur. Måske faktisk til San Francisco. For ud over at C har en god ven der, så har den ven også en fantastisk kæreste og to skønne unger. Så en familietur derned kunne lige så vel være en mulighed. Til foråret. Nu må vi se.

Med ønsket om dejlig mandag til jer! x

3 kommentarer

 • Cathrine

  God bedring til jer 🙂
  Blev Isolde 2 eller 3 år ? Mener bestemt 2, da vi har jævnaldrende børn. Men nu nævner du børnehaven, så bliver jeg i tvivl 🙂
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili

   Ja der er flere der lige er blevet i tvivl, fordi jeg skriver børnehave, hehe. Hun blev 2 år i august. Hun går selvfølgelig ikke i børnehave, men det er det vi kalder det over for hende “Nu skal du snart starte i storebrors børnehave”. Så hun kender det kun ved det navn, børnehave.

   Derudover føler jeg heller ikke at det er en vuggestue, da hun går på en stue med børn mellem 2 – 3 år.

   Så det er forklaringen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hah, jeg er lige hjemvendt fra Hamburg, og sådanne sølle fire dage udenbys, blev også kvitteret med kram på kram på kram, og liggen i ske. Det er jo komplet fjollet, men også lidt hyggeligt – det ér nok meget sundt 😉
  Lyder desuden skønt med en potentiel tur til SF, skulle jeg en dag til USA, ville jeg netop vælge det område 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig samvittighed, mig-tid!